Σπύρος Παπαδόπουλος: Δεν φαντάζεστε πώς ανέλαβε την παρουσίαση του «Κόντρα πλακέ»

Σπύρος Παπαδόπουλος

Δείτε όλα όσα είπε ο Σπύρος Παπαδόπουλος.

Στο «artpodcast» και τη Γιώτα Τσιμπρικίδου έδωσε συνέντευξη ο Σπύρος Παπαδόπουλος, ο οποίος μίλησε για τους Απαράδεκτους, για τον Γιώργο Κωνσταντίνου και τον Θανάση Βέγγο, ενώ αποκάλυψε πώς ανέλαβε την παρουσίαση του «Κόντρα πλακέ».

«Δεν έχω δει τους Απαράδεκτους. Κάποια επεισόδια μου τα έβαλε η Δημητρούλα με το ζόρι, το τι μπινελίκι έχω ακούσει από τη Δημητρούλα… Είναι υπέροχη δουλειά, αλλά δεν μπορώ να βλέπω εμένα, έχω πρόβλημα. 17 χρόνια με το “Στην υγειά μας ρε παιδιά” και δεν έχω δει καμία εκπομπή. Δεν μπορώ να βλέπω, γίνομαι έξαλλος», είπε αρχικά ο Σπύρος Παπαδόπουλος.

Για τον Γιώργο Κωνσταντίνου και τον Θανάση Βέγγο, ο Σπύρος Παπαδόπουλος είπε: «Ο Γιώργος Κωνσταντίνου με βοήθησε πάρα πολύ και του οφείλω τα πάντα. Ο Θανάσης Βέγγος ήταν πολύ σπουδαίος άνθρωπος. Από ένα σημείο και μετά ήμασταν σαν πατέρα με γιο, το λέω και το καμαρώνω. Μου είχε τόση εμπιστοσύνη από ένα σημείο και μετά που με έπαιρνε τηλέφωνο και μου έλεγε “μου λένε να κάνω αυτή τη δουλειά και τους παρέπεμψα σε εσένα. Ότι πεις εσύ”».

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος πρόσθεσε επίσης: «Το “Κόντρα πλακέ” ήταν κάτι που δεν μου άρεσε. Μου το πρότειναν και τότε μου είχε έρθει η εφορία 36.000 και δεν είχα καθόλου. Και τους είπα ότι αν μου δώσουν 36.000 θα το κάνω. Έτσι έγινε και πήγε τρία χρόνια το παιχνίδι».