Σπύρος Νικολαΐδης: Εξώδικο και αγωγή σε βάρος του γνωστού μοντέλου

Σπύρος Νικολαΐδης

"Προηγούμενο ιστορικό δημοσιότητας δεν υπάρχει για τον κύριο Νικολαΐδη. Άρα τα καλλιστεία μόνο καλό του προσέφεραν, του έδωσαν μία πόρτα να ανοίξει τα φτερά του επαγγελματικά", τονίζει ο κύριος Κούβαρης.

Απάντηση στις καταγγελίες που έκανε δημόσια ο Σπύρος Νικολαΐδης έδωσε ο διοργανωτής των εθνικών καλλιστείων GS Hellas.

Ο κύριος Γιώργος Κούβαρης, σε εμφάνισή του στον αέρα του Breakfast@Star, θέλησε να κάνει τη δική του τοποθέτηση, μετά τις δηλώσεις του γνωστού μοντέλου ότι δεν του αποδόθηκαν τα προβλεπόμενα δώρα του νικητή και πως ο θεσμός του χρωστά 30.000 ευρώ.

«Το 2020 εν μέσω πανδημίας έγινε ο διαγωνισμός. Ο κύριος Νικολαΐδης έχει πάρει όλα του τα δώρα. Το μόνο δώρο που εκκρεμεί ακόμα και δεν το γνώριζα αυτό είναι ένα πολυόργανο γυμναστικής. Μετά τον Τελικό κάθε χρονιάς, φωνάζουμε τους νικητές που δικαιούνται τα δώρα, τους δίνουμε μία λίστα με τις εταιρίες και τα τηλέφωνά τους και συνεννοούνται οι ίδιοι για την παραλαβή τους», ανέφερε αρχικά ο κύριος Κούβαρης.

«Στο τέλος του 2020 επικοινώνησα με τον κύριο Νικολαΐδη και μου είπε ότι έχει συνεννοηθεί για την παραλαβή των δώρων του και πως όλα είναι καλά. Εμείς το μάθαμε πριν από 6 μήνες, που με πήρε ο ίδιος τηλέφωνο», τονίζει αμέσως μετά.

«Το μεγαλύτερο δώρο που του χάρισε ο θεσμός είναι ότι χρηματοδότησε τη συμμετοχή του στο Mr Υφήλιος στην Πολωνία. Δεν ήμασταν υποχρεωμένοι αλλά έχουμε ένα όραμα για τα καλλιστεία. Τις 30.000 ευρώ τις έχει βγάλει από το μυαλό του ο Σπύρος Νικολαΐδης», σημειώνει ο κύριος Κούβαρης για τις καταγγελίες του γνωστού μοντέλου.

«Μου είπαν από την εταιρία ότι ο Σπύρος δεν επικοινώνησε μαζί τους και ότι τρεις φορές τους έστησε για να το παραλάβει. Ποτέ δεν έχει κινηθεί δικαστικά, το διαψεύδω. Εμείς όμως απευθυνθήκαμε στους νομικούς συμβούλους του θεσμού και ήδη κινούμαστε νομικά εναντίον του. Δε μπορεί ο καθένας, επειδή θέλει για κάποιον λόγο να βγει λίγο παραπάνω στη δημοσιότητα, να καπηλεύεται την ιστορία του θεσμού των εθνικών καλλιστείων GS Hellas», επισημαίνει στη συνέχεια.

«Θα κινηθούμε με εξώδικο και αγωγή. Ό,τι δημοσίευμα υπάρχει σε ενημερωτικά site έγινε μετά τον τίτλο του. Προηγούμενο ιστορικό δημοσιότητας δεν υπάρχει για τον κύριο Νικολαΐδη. Άρα τα καλλιστεία μόνο καλό του προσέφεραν, του έδωσαν μία πόρτα να ανοίξει τα φτερά του επαγγελματικά», τονίζει ο κύριος Κούβαρης σε άλλο σημείο.