Σπύρος Μπιμπίλας: «Πολλές δηλώσεις του είναι εντελώς ατυχείς, θα πρέπει να ζητήσει συγνώμη»

Μπιμπίλας Κασσελάκης

"Εγώ προσωπικά με το θέμα της παρένθετης μητέρας έχω μεγάλο πρόβλημα", σχολιάζει ο βουλευτής της Πλεύσης Ελευθερίας και πρόεδρος του ΣΕΗ.

Καλεσμένος στο πάνελ της εκπομπής Super Κατερίνα βρέθηκε ο Σπύρος Μπιμπίλας. Ο βουλευτής της Πλεύσης Ελευθερίας και πρόεδρος του ΣΕΗ κλήθηκε να σχολιάσει τις πρόσφατες δηλώσεις του νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη, στην εκπομπή «Πρωταγωνιστές» με τον Σταύρο Θεοδωράκη.

«Παρ’ ότι τον συμπαθώ ιδιαίτερα από αυτό το λίγο που τον έχω γνωρίσει, θεωρώ ότι πολλές δηλώσεις του είναι εντελώς ατυχείς. Αυτό με τα αγόρια μου έχει ξενίσει κι εμένα πάρα πολύ», δηλώνει ο Σπύρος Μπιμπίλας στον αέρα του Alpha.

«Είναι τελείως λάθος του και θα πρέπει να ζητήσει συγγνώμη, αν και νομίζω ότι το έχει κάνει ήδη με τον τρόπο του», τονίζει ο βουλευτής και ηθοποιός.

«Εγώ προσωπικά με το θέμα της παρένθετης μητέρας έχω μεγάλο πρόβλημα, γιατί η παρένθετη δεν παύει να είναι μητέρα. Επίσης, παρένθετη μπορεί να είναι και η μητέρα που δίνει το ωάριο και η μητέρα που το κυοφορεί.

Άρα όλες αυτές οι γυναίκες που το κάνουν αυτό δεν έχουν καμία ψυχολογική σύνδεση με αυτό που βγαίνει από τη μήτρα τους; Εκεί θέλω να το πάω το θέμα», αναρωτιέται στη συνέχεια ο Σπύρος Μπιμπίλας.

«Οι γυναίκες που το κάνουν για να εξυπηρετήσουν ή για να πληρωθούν είναι το ίδιο;», καταλήγει στην τοποθέτησή του ο Σπύρος Μπιμπίλας.