Σπύρος Μπιμπίλας: «Μου έδιναν 7.000 ευρώ την εβδομάδα και είπα όχι»

Σπύρος Μπιμπίλας

«Το θέατρο πρέπει να προφυλάξουμε, όχι τους ανθρώπους που θέλουν να φύγουν από μια παράσταση για να πάνε σε ένα ριάλιτι», είπε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Με σύνδεση μέσω skype βγήκε σήμερα στην εκπομπή “Ποιος είναι πρωινιάτικα” ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο οποίος μίλησε για όλο το χαμό που έχει γίνει τις τελευταίες ημέρες με τους ηθοποιούς που αφήνουν παραστάσεις για να πάνε στο Survivor. Ο ίδιος αποκάλυψε, μάλιστα, που του έχει γίνει πρόταση από ριάλιτι για 7.000 ευρώ την εβδομάδα και είπε όχι.

«Δεν είμαι έξαλλος με την αποχώρηση του Γιάννη Χατζηγεωργίου, είμαι στεναχωρημένος. Βρισκόμαστε στις τελευταίες πρόβες, λίγες μέρες πριν ξεκινήσει η πρεμιέρα.

Το θέατρο πρέπει να προφυλάξουμε, όχι τους ανθρώπους που θέλουν να φύγουν από μια παράσταση για να πάνε σε ένα ριάλιτι. Και εμένα μου έχουν γίνει προτάσεις για ριάλιτι, αλλά δεν έχω πάει», είπε αρχικά ο Σπύρος Μπιμπίλας.

«Αν το Survivor έπαιρνε ένα ηθοποιό από κάθε παράσταση, θα διέλυε το θέατρο. Μου πρότειναν 7.000 ευρώ την εβδομάδα, αλλά είπα όχι. Δεν θα σας πω για πού ήταν η πρόταση, δεσμεύομαι», πρόσθεσε επίσης ο Σπύρος Μπιμπίλας.