Σπύρος Μπιμπίλας: «Μας έρχονται πληροφορίες ότι ο Στάθης Ψάλτης δεν είναι καλά»

Σπύρος Μπιμπίλας

Τι λέει ο ηθοποιός για τον Στάθη Ψάλτη;

Οι συνεχείς εξετάσεις και η απουσία του δημοφιλούς ηθοποιού από τις δημόσιες εμφανίσεις εντείνουν τις φήμες πως ο Στάθης Ψάλτης αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας. Την αγωνία έρχεται να ενισχύσει και το γεγονός πως διέκοψε την περιοδεία όπως ανέφερε δημοσίευμα της Espresso. Ο Σπύρος Μπιμπίλας σε δηλώσεις του ανέφερε πως παλαιότερα ο ηθοποιός αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας, ωστόσο τώρα δεν έχει έρθει ακόμα σε επικοινωνία μαζί του ώστε να γνωρίζει κάτι σίγουρα.

[dfp_ads id=236982]

«Δεν γνωρίζω. Η αλήθεια είναι ότι μας έρχονται συνεχώς πληροφορίες ότι ο Στάθης δεν είναι καλά. Προσπαθούμε να βρούμε πληροφορία σωστή. Δεν τη βρίσκουμε. Από την άλλη έφτασαν μέχρι το σωματείο κάποιοι συνάδελφοι που μας είπαν ότι βρίσκεται σε πολύ κακή οικονομική κατάσταση. Αυτό όμως εγώ δεν το δέχομαι γιατί ο Στάθης πάντα έβγαζε πολλά χρήματα, επομένως δεν μπορεί να βρίσκεται σε άθλια οικονομική κατάσταση. Δεν μπορεί να έρχεται κάποιος και να λέει μαζέψτε τρόφιμα για τον Στάθη. Καταρχήν αυτή προσβάλει τον Στάθη.

Εγώ αισθάνομαι πάρα πολύ άσχημα γιατί καταρχήν δεν μπορώ να τον βρω. Προσπαθούμε. Αλλά το να φτάνει μια τέτοια πληροφορία καταρχήν είναι προσβλητική για τον ίδιο. Μέσω της Καίτης έμαθα ότι ο Στάθης δεν έχει τέτοιο πρόβλημα. Για την υγεία του δεν γνωρίζω. Πάντως το ότι παλιότερα είχε προβλήματα υγείας και έπαιρνε πολλά φάρμακα ναι.»