Σπύρος Μπιμπίλας: Ξεκαθαρίζει τη θέση του για Τσιμτσιλή και Κασσελάκη – «Για να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους»

Σπύρος Μπιμπίλας

"Εμένα με ενοχλεί η υπερπροβολή όλων των εκπομπών στην προσωπική ζωή ενός πολιτικού. Γιατί; Επειδή δήλωσε ότι είναι γκέι;", σχολιάζει ο βουλευτής της Πλεύσης Ελευθερίας.

Καλεσμένος στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα βρέθηκε το πρωινό της Παρασκευής 27/10 ο Σπύρος Μπιμπίλας. Οι δύο άνδρες συζήτησαν για τα θέματα της επικαιρότητας, όπως οι δημοσκοπήσεις και ο Στέφανος Κασσελάκης, ενώ ο ηθοποιός δεν παρέλειψε να ξεκαθαρίσει τη θέση του για την πρόσφατη τηλεφωνική διαμάχη που είχε με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Εγώ δεν θέλω κανείς να με αντιμετωπίζει ως πολιτικό αλλά ως έναν συνδικαλιστή πολίτη, που μπήκε στη Βουλή για να βοηθήσει κυρίως τον κλάδο του. Έχω γνώμη για πολλά αλλά πρέπει να διαβάζεις πάρα πολλά πράγματα, γι’ αυτό και δεν έχω πια ελεύθερο χρόνο», δήλωσε αρχικά ο Σπύρος Μπιμπίλας.

«Ο κόσμος μπορεί να μην συμπαθεί τον κύριο Κασσελάκη λόγω των αστοχιών που έχει κάνει στις δηλώσεις του. Όμως δεν ξεχνάμε ότι ένα μεγάλο ποσοστό πήγε και τον ψήφισε. Μπορεί και να απογοήτευσε τον κόσμο, είναι κάτι εσωκομματικό όμως που εμένα δεν με απασχολεί καθόλου, γιατί ανήκω σε ένα άλλο αριστερό κόμμα», σχολιάζει ο βουλευτής της Πλεύσης Ελευθερίας για τον νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

«Μπορεί να έχει ενοχλήσει και το lifestyle του, το οποίο όμως δεν το προώθησε τόσο ο ίδιος όσο οι εκπομπές. Στο γυμναστήριο που πήγε κάλεσε ο ίδιος τις κάμερες;», επισημαίνει αμέσως μετά ο Σπύρος Μπιμπίλας.

«Για να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους: μπορεί και ένας πλούσιος άνθρωπος που έβγαλε λεφτά από τη δουλειά του οι πολιτικές του πεποιθήσεις να είναι αριστερές και να θέλει όλοι οι άνθρωποι να ζουν όπως ο ίδιος. Εμένα με ενοχλεί η υπερπροβολή όλων των εκπομπών στην προσωπική ζωή ενός πολιτικού. Γιατί; Επειδή δήλωσε ότι είναι γκέι; Κάποιους τους ενοχλεί», επισημαίνει ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Τέλος, σε ερώτηση του Γιώργου Λιάγκα για την πρόσφατη τηλεφωνική του διαμάχη με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή, ο Σπύρος Μπιμπίλας ξεκαθαρίζει: «Χαίρομαι που κάναμε μία ήρεμη κουβέντα, γιατί μερικές φορές με βγάζετε ότι τσακώνομαι. Εγώ δεν τα ‘χω χαλάσει με κανέναν άνθρωπο ποτέ. Έγινε νομίζω μία μικροπαρεξήγηση, αφού μιλάμε με τη Σταματίνα».