Σπύρος Μπιμπίλας κατά Καπερνάρου: «Να ψαχτεί καλύτερα ο κύριος συνήγορος»

Σπύρος Μπιμπίλας

«Η αγωγή του Γιώργου Κιμούλη γίνεται για κάποιο είδος εκφοβισμού», λέει ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Στο Πρωινό έκανε δηλώσεις ο Σπύρος Μπιμπίλας για την αγωγή του Γιώργου Κιμούλη κατά του ΣΕΗ. Ο γνωστός ηθοποιός και πρόεδρος του σωματείου τόνισε πως η αγωγή γίνεται για κάποιο είδος εκφοβισμού και ότι στρέφεται εναντίον του κινήματος metoo.

«Το σωματείο περνάει μεγάλες κρίσεις με όλα αυτά που συμβαίνουν. Είναι κάτι πρωτόγνωρο και θα το αντιμετωπίσουμε με ψυχραιμία. Δεν έχει ξαναγίνει ποτέ αγωγή στο σωματείο και πραγματικά μας εξέπληξε. Οι ηθοποιοί συσπειρώνονται όταν συμβαίνουν τέτοια γεγονότα και λυπάμαι που δεν τους προβληματίζει», είπε αρχικά ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας πρόσθεσε στη συνέχεια: «Το σωματείο είναι μια τεράστια αγκαλιά για όλους τους ηθοποιούς ακόμη και για τον Γιώργο Κιμούλη. Η διαγραφή του Κιμούλη είχε γίνει πριν από 23 χρόνια με πρόεδρο τότε την Άννα Φόνσου. Η διαγραφή τότε είχε γίνει για καθαρά εργασιακούς λόγους. Πιστεύω ότι η αγωγή αυτή γίνεται για κάποιο είδος εκφοβισμού, είναι σαν να στρέφεται κατά του metoo».

«Ο συνήγορος του Κιμούλη να ψαχτεί καλύτερα για τι δεν έγινε η καταγγελία τότε. Ο Κιμούλης έχει κάνει και αγωγή στο ΔΣ του ΚΘΒΕ για διαφυγόντα κέρδη λόγω του metoo», είπε κλείνοντας ο Σπύρος Μπιμπίλας.