Σπύρος Μπιμπίλας: «Η Βαρβάρα Κίρκη είναι ένα πολύ καλό πλάσμα, έδειχνε ευτυχισμένη στο πλευρό του Θέμη»

Σπύρος Μπιμπίλας

«Τη Βαρβάρα τη γνωρίζω πάρα πολλά χρόνια γιατί είναι και μέλος του ΣΕΗ», λέει ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Στο Πρωινό έκανε δηλώσεις ο Σπύρος Μπιμπίλας. Ο γνωστός ηθοποιός και πρόεδρος του ΣΕΗ απάντησε για τη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη, αλλά και για τη φίλη του, Βαρβάρα Κίρκη, που κατήγγειλε τον Θέμη Αδαμαντίδη για ξυλοδαρμό.

«Επειδή είμαι μάρτυρας στη δίκη, δεν έχω επικοινωνία με την οικογένεια του Πέτρου Φιλιππίδη. Σεβόμαστε τις αποφάσεις της ελληνικής δικαιοσύνης, αλλά δεν μπορώ να τις σχολιάσω. Από πολύ παλιά ο Πέτρος είχε ένα πρόβλημα υγείας, το οποίο το παρακολουθούσε.

Όλοι θέλουν να ξέρουν αν έχει ελεγχθεί πλήρως ο φάκελος των αιτιών που έφτασε να αποφυλακίζεται ο κύριος Φιλιππίδης. Εγώ είδα από μακριά τον Πέτρο να περπατάει κανονικά, αλλά ήταν αδυνατισμένος», είπε αρχικά ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας απάντησε στη συνέχεια για τη Βαρβάρα Κίρκη, η οποία κατήγγειλε τον Θέμη Αδαμαντίδη για ξυλοδαρμό: «Τη Βαρβάρα τη γνωρίζω πάρα πολλά χρόνια γιατί είναι και μέλος του ΣΕΗ. Είναι ένα πολύ καλό πλάσμα, αλλά γι’ αυτή την υπόθεση δεν μπορώ να σας απαντήσω. Έδειχνε ευτυχισμένη στο πλευρό του Θέμη, ήταν μαζί τον τελευταίο χρόνο. Δεν έχω μιλήσει μαζί της αυτές τις μέρες».