Σπύρος Μπιμπίλας για Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Δεν είναι ωραίο να κλείνονται τα τηλέφωνα on air»

Σπύρος Μπιμπίλας

"Έχω μιλήσει σε όλες τις εκπομπές με μεγάλη αγάπη, δεν έχω πρόβλημα με την Σταματίνα, εγώ δεν παρεξηγούμαι ποτέ" ανέφερε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας απάντησε στην κάμερα της Super Κατερίνα για τον έντονο καυγά που είχε νωρίτερα το πρωί με την Σταματίνα Τσιμτσιλή, με αφορμή τον θάνατο της Ματούλας. Η παρουσιάστρια ρώτησε τον πρόεδρο του ΣΕΗ αν γνωρίζει κάτι παραπάνω για τις συνθήκες θανάτου της από όσα έχουν γίνει γνωστά και στη συνέχεια ακολούθησε ένας έντονος διάλογος.

«Δεν μπορώ να απαντάω σε ερωτήσεις περίεργες. Όταν με ρωτάει κάποιος ένα περίεργο πράγμα, οφείλω να λέω ότι δεν μπορώ να απαντήσω. Δεν είμαι ιατροδικαστής για να λέω πώς έχει φύγει ένας άνθρωπος. Δεν είναι ωραίο να κλείνονται τα τηλέφωνα on air. Έχω μιλήσει σε όλες τις εκπομπές με μεγάλη αγάπη, δεν έχω πρόβλημα με την Σταματίνα, εγώ δεν παρεξηγούμαι ποτέ».

«Πρέπει να βάλουν λίγο νερό στα κρασί τους. Δεν μπορούν να μη φέρονται σωστά στους καλεσμένους τους, είτε να τους βάζουν να περιμένουν απερίγραπτες ώρες για να βγουν στο πλατό, είτε στο τηλέφωνο, είτε στα Skype, τα οποία έχω κόψει γιατί περίμενα 40 λεπτά και τα έκοψα. Δεν θα το ξανακάνω ποτέ» είπε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

«Ανταλλάξαμε κάποια μηνύματα με την Σταματίνα, δεν κρατάω κακία σε κανέναν. Απλά θέλω να καταλαβαίνουν τι είναι η κάθε στιγμή που μιλάει ο ερωτώμενος».

Πηγή φωτογραφίας NDP