Σπύρος Μπιμπίλας για Νικόλα Γιατρομανωλάκη: «299 είναι οι στρέιτ μέσα στη Βουλή; Το γνωρίζει ο ίδιος πολύ καλά»

Μπιμπίλας

"Αυτά είναι γελοιότητες, οφείλει μία συγνώμη", τονίζει ο πρόεδρος του ΣΕΗ και βουλευτής της Πλεύσης Ελευθερίας.

Τα «πυρά» του κατά του πρώην υφυπουργού Πολιτισμού, Νικόλα Γιατρομανωλάκη, έστρεψε ο Σπύρος Μπιμπίλας, με αφορμή την επίθεση που εξαπέλυσε ο πρώτος προς το πρόσωπό του. Τον βουλευτή της Πλεύσης Ελευθερίας και πρόεδρο του ΣΕΗ συνάντησε η ρεπόρτερ του Super Κατερίνα, Χριστίνα Βουδούρη.

«Εγώ είδα με έκπληξή μου ένα post που δεν αρμόζει καθόλου στην προσωπικότητα του κυρίου Γιατρομανωλάκη, με τον οποίο έχω συνεργαστεί πολύ καλά ως πρόεδρος του ΣΕΗ, όταν ήταν υφυπουργός Πολιτισμού και δεν περίμενα ποτέ ότι θα με φωτογραφίζει με έναν ανάρμοστο και γελοίο τρόπο, στοχοποιώντας ποιοι είναι ομόφυλοι μέσα στη Βουλή και ποιοι όχι», ανέφερε αρχικά ο Σπύρος Μπιμπίλας.

«Λέγοντας ότι 299 στρέιτ και 1 γκέι στη Βουλή θα αποφασίσουν για το νομοσχέδιο… εδώ γελάνε και οι πέτρες. 299 είναι οι στρέιτ μέσα στη Βουλή, ο κύριος Γιατρομανωλάκης το γνωρίζει πολύ καλά, ξέρει καλά τα πράγματα», σημειώνει ο βουλευτής της Πλεύσης Ελευθερίας στην κάμερα του Alpha.

«Δεν χρησιμοποιείται από κανέναν με τέτοιον ανάρμοστο τρόπο η σεξουαλικότητα των ανθρώπων. Δεν θα κινηθώ νομικά, διότι αυτά είναι γελοιότητες. Δεν αρμόζει στην πολιτική σκηνή της χώρας να υπάρχουν τέτοιου είδους μεθοδεύσεις. Οφείλει να ζητήσει συγνώμη», υπογραμμίζει ο Σπύρος Μπιμπίλας αμέσως μετά.

Σημειώνεται πως ο Σπύρος Μπιμπίλας αναφέρεται στη κείμενο που δημοσίευσε ο Νικόλας Γιατρομανωλάκης μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook τα προηγούμενα 24ωρα. Ο πρώην υφυπουργός Πολιτισμού έγραψε χαρακτηριστικά:

«Σε λίγες μέρες 299 στρέιτ βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου (και ένας γκέι χάρη στα παιχνίδια με τις λίστες που έκανε η Πλεύση Ελευθερίας) θα αποφασίσουν για τα δικαιώματα ημών των ΛΟΑΤΚΙ (κάποιων εξ ημών για την ακρίβεια) και των παιδιών μας (τα οποία ειρήσθω εν παρόδω δεν είναι σώνει και ντε ΛΟΑΤΚΙ)».

Λίγο αργότερα ο Νικόλας Γιατρομανωλάκης επανήλθε με νέα ανάρτηση, διευκρινίζοντας τις προθέσεις του και όλα εκείνα στα οποία αναφέρθηκε ο Σπύρος Μπιμπίλας, τονίζοντας μεταξύ άλλων: «Χάνεται την ουσία την ανάρτησης. Μακριά από μένα υπονοούμενα και κουτσομπολιά για τη σεξουαλική ταυτότητα οποιουδήποτε».