Σπύρος Μπιμπιλάς: «Έπαιρνα από κάθε επεισόδιο της σειράς, όσο από το θέατρο σ’ ένα μήνα»

Κατερίνα Καινούργιου

Ποια ήταν η αμοιβή του Σπύρου Μπιμπίλα ως πρωτοεμφανιζόμενος στην τηλεόραση; Γιατί θα στραφεί εναντίον του ελληνικού δημοσίου.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας μιλώντας στο «Φτιάξε καφέ να στα πω» αποκάλυψε πως θα διεκδικήσει τα χρήματα που του κρατά το ελληνικό δημόσιο από την σύνταξη του και αποκαλύπτει την διαφορά στις αμοιβές που έπαιρναν κάποτε οι ηθοποιοί σε σχέση με σήμερα.

Η αμοιβή του στην τηλεόραση όταν πρωτοξεκίνησε
[dfp_ads id=236982]

«Έχω βγάλει ικανοποιητικά λεφτά, ώστε να περνάω, μια ζωή καλή, να βοηθάω τους άλλους και να περνάω κι εγώ καλά. Από τα σίριαλ. Υπήρξε εποχή που στα σίριαλ πληρωνόμασταν πάρα πολύ καλά, σε σημείο που αυτά που παίρνουμε σήμερα να φαίνονται ψιχία σε σχέση με αυτό που παίρναμε εμείς τότε. Και τα νέα παιδιά που τότε ξεκινήσαμε, παίρναμε ικανοποιητικά χρήματα. Εγώ όταν πρωτόπαιξα στην τηλεόραση θυμάμαι, στους Πανθέους έπαιρνα ένα χιλιάρικο το επεισόδιο που ήταν πολύ υψηλή αμοιβή. Ήταν η αμοιβή του θεάτρου του μήνα. Τώρα τα νέα παιδιά μπορεί να παίρνουν και 50 ευρώ.»

«Θα κάνω μήνυση στο ελληνικό δημόσιο»

«Αν είναι σπατάλη να βοηθάς δανείζοντας και μην παίρνοντας τα ποτέ πίσω, τα σπατάλησα έτσι αλλά δεν με νοιάζει. Κατάφερα και έκανα μια περιουσία πολύ καλή, η οποία είναι μπούμερανγκ σήμερα γιατί ακόμα έχω ένα πολύ υψηλό δάνειο. Εκείνο που με εκνευρίζει αφόρητα είναι πως εγώ πήρα το πολύ υψηλό δάνειο νομίζοντας ότι θα πάρω μια πολύ καλή σύνταξη, γιατί έχω πληρώσει αυτά τα χρήματα στο ελληνικό δημόσιο. Και για αυτό θα στραφώ και με αγωγή εναντίον του ελληνικού δημοσίου για να διεκδικήσω τα χρήματα που μου κρατάνε παρανόμως από τους παράνομους νόμους από τις συντάξεις.»