Σπύρος Μπιμπίλας: «Δικαίωμα του να επιστρέψει ο Γιώργος Κιμούλης»

Σπύρος Μπιμπίλας

"Δεν με έχει πάρει τηλέφωνο 45 χρόνια, θα με πάρει τώρα;" αναρωτήθηκε, ακόμα, ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δεν γίνεται» και τον δημοσιογράφο Σπύρο Ραφαήλ Κεραμίδα το μεσημέρι της Κυριακής στον Alpha. Μέσα σε όλα, ο γνωστός ηθοποιός και πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών αναφέρθηκε στην καλλιτεχνική επιστροφή του Γιώργου Κιμούλη αλλά και την κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Γιάννη Σμαραγδή και τον Γιώργο Αγγελόπουλο.

Ειδικότερα, μέσα σε όλα, ο Σπύρος Μπιμπίλας ξεκαθάρισε πως «δικαίωμα του είναι να επιστρέψει στο θέατρο ο Γιώργος Κιμούλης. Δεν έχει βγει από κάπου κάποια απόφαση ότι απαγορεύεται να παίζει». Όταν μάλιστα ο ρεπόρτερ της εκπομπής τον ρώτησε για την προοπτική μιας μελλοντικής συνεργασίας με τον δημοφιλή ηθοποιό, ο Σπύρος Μπιμπίλας αποκρίθηκε με νόημα πως «δεν με έχει πάρει τηλέφωνο 45 χρόνια, θα με πάρει τώρα;».

«Εφόσον δεν υπάρχει η άδεια εξάσκησης του επαγγέλματος, ο κάθε άνθρωπος μπορεί να αυτοχρίζεται ηθοποιός και να κάνει τον ηθοποιό. Δεν μπορεί να κάνει τον επιστήμονα, τον καλλιτέχνη όμως μπορεί να τον κάνει χωρίς σπουδές. Εγώ δεν συμφωνώ με αυτό αλλά αυτό έχει επικρατήσει. Τον έχω δει και είναι και πάρα πολύ καλός ο Ντάνος, είναι από τις εξαιρέσεις των ανθρώπων που χωρίς να έχουν κάνει σπουδή είναι καλοί» συμπλήρωσε, επίσης, ο Σπύρος Μπιμπίλας στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Ναταλίας Γερμανού στον Alpha.