Σπύρος Μισθός: «Υπέφερα δύο μήνες και δεν έφευγα από το σπίτι»

«Αγάπησα τόσο πολύ τη Δήμητρα που δεν μπορώ να τη συγχωρέσω.»

Στην Τατιάνα Στεφανίδου μίλησε ο ηθοποιός Σπύρος Μισθός για πρώτη φορά ανοιχτά για το διαζύγιο του και το γεγονός πως μεγαλώνει μόνος του τα δύο του παιδια, αφού το δικαστήριο του έδωσε την επιμέλεια των παιδιών του, ενώ η πρώην σύζυγός του πληρώνει τη διατροφή.

«Όταν λοιπόν φτάσαμε ένα βράδυ σε μία διαμάχη να μου πει «Φύγε πήγαινε μείνε στην γκαρσονιέρα»… «Λέω να φύγω από πού από το σπίτι μου;» Μου λέει «είναι δικό μου το σπίτι».«Οι τοίχοι δικοί σου είναι, η οικογένεια είναι δικιά μου όμως». Από τα παιδιά μου; Εγώ υπέφερα δύο μήνες και δεν έφευγα από το σπίτι, διεκδικώντας να πάρω τα παιδιά μου. «Εγώ αγάπησα τόσο πολύ τη Δήμητρα που δεν μπορώ να τη συγχωρέσω. Δεν ξέρω αν αυτή η αντίθεση σου λέει κάτι. Πληγώθηκα πάρα πολύ. Δεν το περίμενα. Δεν μου περνούσε από το μυαλό. Της είχα τυφλή εμπιστοσύνη.»

https://www.youtube.com/embed/vW3fMnBm_6E https://www.youtube.com/embed/Vs7LdXXlpPA

Ο Σπύρος Μισθός έκλεισε αυτή την εξομολόγηση λέγοντας στην Τατιάνα Στεφανίδου: «Ελπίζω να μην είπα κάτι κακό για τη Δήμητρα. Θα πω κάτι ακόμα για τη Δήμητρα… ίσως την αγαπάω ακόμα. Αλήθεια το λέω, αλλά δεν μπορώ να ξεπεράσω κάποια άλλα πράγματα. Πονάω πολύ μέσα μου.» 

https://www.youtube.com/embed/oLWfROFg_to