Σπύρος Μαρτίκας – Βρισηίδα Ανδριώτου: Ο έξαλλος χορός και τα καυτά φιλιά στο πάρτι του Χρήστου Φερεντίνου

Μαρτίκας Βρισηίδα

Το γνωστό ζευγάρι "τα έδωσε όλα" στον χορό το βράδυ του Σαββάτου.

Στην εκπομπή «Σάββατο με Φίλους» με οικοδεσπότη τον Χρήστο Φερεντίνο βρέθηκαν χθες βράδυ (10/2) ο Σπύρος Μαρτίκας και η Βρισηίδα Ανδριώτου. Ο γνωστός φαρμακοποιός και η σύντροφός αποδέχθηκαν την πρόσκληση και παραβρέθηκαν στο ψυχαγωγικό σόου του ΣΚΑΪ, «δίνοντάς τα όλα» στον χορό με τα τραγούδια του Δημήτρη Κοντολάζου και του Γιώργου Γερολυμάτου.

Ο Σπύρος Μαρτίκας και η Βρισηίδα Ανδριώτου, που έγινε ευρύτερα γνωστοί μέσα από τη συμμετοχή τους σε reality show του ΣΚΑΪ, δεν έκρυψαν τον έρωτά τους, αφού ο τηλεοπτικός φακός τους εντόπισε να ανταλλάσσουν φιλιά, να χαμογελούν και να διασκεδάζουν. Άλλωστε, όπως έχουν κάνει γνωστό και οι δύο, ο γάμος βρίσκεται στα άμεσα σχέδιά τους.

Νωρίτερα μέσα στη μέρα ο Σπύρος Μαρτίκας και η Βρισηίδα Ανδριώτου είχαν δώσει τη δική τους απάντηση στα σχόλια που έκανε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας σε βάρος του πρώτου, με αφορμή την κριτική που είχε ασκήσει ο γνωστός φαρμακοποιός στη Μαρία Αντωνά στο Survivor.

«Ξέρεις τι μπορεί να τον ενοχλεί; Εκείνος είναι κάθε μέρα στην τηλεόραση, εμείς είμαστε μια στο τόσο και έχουμε μεγαλύτερη δημοσιότητα και απήχηση από εκείνον», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Σπύρος Μαρτίκας.

«Εμένα με ενοχλεί η υποκρισία. Σχολίασαν όλοι τι είπε ο Σπύρος αλλά κανείς δεν γύρισε να δείξει με το δάχτυλο έναν Λάμπρο Κωνσταντάρα που θεωρείται δημοσιογράφος που όλοι τον εκτιμάνε, να μιλήσει τόσο άσχημα για τον Σπύρο Μαρτίκα. Τι ήταν αυτό που τον πείραξε; Στον Λάμπρο απευθυνθήκαμε; Όχι. Ο Σπύρος μιλούσε για άλλον άνθρωπο», σχολίασε από την πλευρά της η Βρισηίδα Ανδριώτου.

«Η υποκρισία απαντάται με ειλικρίνεια, αν η ειλικρίνεια ενοχλεί ή πονάει, μη ρωτάτε. Αν ενοχλείται ο Λάμπρος Κωνσταντάρας ας μη με ενοχλεί. Ρωτήστε τον ίδιο με τι ενοχλείται για να μην πέφτει άλλο το επίπεδό του. Να μας εξηγήσει γιατί και εγώ αναρωτιέμαι», τόνισε ο Σπύρος Μαρτίκας.