Σπύρος Μαρτίκας για Λάμπρο Κωνσταντάρα: «Δεν τον τιμά να κιτρινίζει τη δημοσιογραφία, οφείλει να μου ζητήσει συγγνώμη»

Μαρτίκας Κωνσταντάρας

"Η Μαρία Αντωνά έχει μία εμμονή μαζί μου. Μου έχουν μεταφέρει αρκετά", σχολιάζει με αιχμές ο Σπύρος Μαρτίκας.

Στο καθιερωμένο Γεύμα Αγάπης που διοργανώνει κάθε εβδομάδα ο Δήμος Κερατσινίου συμμετείχε ο Σπύρος Μαρτίκας. Ο πρώην παίκτης του Survivor μίλησε στην κάμερα του Super Κατερίνα και τη δημοσιογράφο Μαρία Βλάχου που βρέθηκαν εκεί.

«Η Βρισηίδα είναι πάντα δίπλα μου. Μού έκανε μία μεγάλη έκπληξη στο αεροδρόμιο και δεν ήξερα πώς να αντιδράσω. Τρελάθηκα. Δεν στεναχωρήθηκα που έφυγα από το Survivor, έφυγα ευτυχισμένος. Μετά από 12 υποψηφιότητες, το περίμενα», δηλώνει ο Σπύρος Μαρτίκας.

Πώς σχολιάζει τα κακόβουλα σχόλια των συμπαικτών του από το reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ;

«Δεν στεναχωριέμαι καθόλου με αυτά, δηλώνουν φόβο. Δεν έχω ανάγκη να πουλήσω κανέναν. Θα είναι προτιμότερο να ασχολούμαστε με πιο σημαντικά πράγματα», απαντά ο ίδιος.

Μάλιστα, ο Σπύρος Μαρτίκας δε διστάζει να επιτεθεί ευθέως στον Λάμπρο Κωνσταντάρα και τη Μαρία Αντωνά, κάνοντας λόγο για εμμονές και κίτρινη δημοσιογραφία.

«Με ενόχλησαν πάρα πολύ κάποιες δηλώσεις του Λάμπρου Κωνσταντάρα και κάποιες δηλώσεις της Μαρίας Αντωνά που έχει μία εμμονή να θέλει να βρει το οτιδήποτε για να με βάλλει. Μου έχουν μεταφέρει αρκετά», παραδέχεται ανοιχτά ο γνωστός φαρμακοποιός.

«Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας είπε ότι δε θέλει να με δει μπροστά του, κάτι τέτοιο. Ποιος; Ο φίλος μου ο Λάμπρος; Που ζήσαμε ένα παιχνίδι μαζί; Που με έχει γνωρίσει; Που τον θεωρώ φίλο μου; Γιατί, τι του ‘κανα του Λάμπρου; Αυτά είναι αδιανόητα πράγματα να συμβαίνουν, γιατί τον είχα σε εκτίμηση και υπόληψη και δεν τον τιμά να κιτρινίζει τη δημοσιογραφία, ένα λειτούργημα από το οποίο ζει», σημειώνει ο Σπύρος Μαρτίκας.

«Οφείλει να με πάρει με την πρώτη ευκαιρία τηλέφωνο εκείνος πρώτος, να αναθεωρήσει και να μου ζητήσει συγγνώμη. Θα τα πούμε κατ’ ιδίαν με τον Λάμπρο. Για την Ευρυδίκη (Παπαδοπούλου) δεν θα υποτιμήσω τον εαυτό μου», σχολιάζει κλείνοντας τις δηλώσεις του ο Σπύρος Μαρτίκας.