Σπύρος Κολαϊτης για Δάκη: «Ήταν μακάβριος ο τρόπος που το χειριζόταν»

Σπύρος Κολαϊτης

«Κάναμε βίντεο κλιπ και ήρθε μετά από χημειοθεραπεία. Φροντίζαμε στα πλάνα να στέκεται κάπου», είπε ο Σπύρος Κολαϊτης.

Συνέντευξη στην εκπομπή «Love it» και τη Σίσσυ Καλλίνη έδωσε ο Σπύρος Κολαϊτης. Ο γνωστός συνθέτης μίλησε, μεταξύ άλλων, για τον Δάκη και την τελευταία τους συνεργασία.

«Η Αλεξάνδρα έχει πάρει το μικρόβιο της μουσικής από μένα γιατί μεγάλωσε μέσα σε ένα στούντιο. Όταν η Αλεξάνδρα μπήκε στο House of Fame έγραψα ένα τραγούδι γι’ αυτήν και όταν το άκουσε ο Δάκης ζήτησε να το πει. Ο Δάκης ήταν τόσο γλυκός άνθρωπος. Μέχρι και την τελευταία στιγμή ήταν σαν ένας 25χρονος.

Τον ακούγαμε και λέγαμε “τι ευτυχία να μπορείς να ακούς τον Δάκη να σου τραγουδάει live το τραγούδι σου”. Ήταν έξω καρδιά, πάντα με χαμόγελο, ενώ περνούσε δύσκολα. Κάναμε βίντεο κλιπ και ήρθε μετά από χημειοθεραπεία. Φροντίζαμε στα πλάνα να στέκεται κάπου», είπε ο Σπύρος Κολαϊτης.

Ο Σπύρος Κολαϊτης είπε επίσης: «Περιμέναμε την έκβαση με την υγεία του, το περίμενε και ο ίδιος, μας το έλεγε. Ήταν λίγο μακάβριος ο τρόπος που το χειριζόταν, αλλά μας έδινε δύναμη ώρες ώρες με αυτό. Στην τραγουδίστρια της μπάντας, τη Μαριάννα, της έλεγε “του χρόνου θα λες ότι τραγουδάς το τελευταίο βίντεο κλιπ μαζί με τον Δάκη”».