Σπύρος Γιατράς: Το πιο γλυκό «αντίο» από τον Χάρη και την Αντελίνα Βαρθακούρη

Σπύρος Γιατράς

Ο Σπύρος Γιατράς έφυγε πριν λίγες μέρες από τη ζωή και η ομάδα της μεσημεριανής εκπομπής του ΣΚΑΪ τον τίμησε μέσα από ένα όμορφη αφιέρωμα.

Με ένα ξεχωριστό αφιέρωμα με την υπογραφή Σπύρος Γιατράς ξεκίνησε, το μεσημέρι του Σαββάτου, το Σου Κου Family στον ΣΚΑΪ. Η Αντελίνα Βαρθακούρη θέλησε μάλιστα να μιλήσει από καρδιάς για τον δημοφιλή συνθέτη που έφυγε πριν λίγες μέρες από την ζωή.

Πιο συγκεκριμένα, η Αντελίνα Βαρθακούρη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «και αυτό το Σαββατοκύριακο, Σου Κου Family και ξεκινάμε αυτό το Σάββατο με ένα αφιέρωμα στον σπουδαίο καλλιτέχνη Σπύρο Γιατρά. Στον σπουδαίο φίλο Σπύρο Γιατρά, προσωπικό μου φίλο και φυσικά της οικογένειας όλης αλλά με στήριξε τόσο πολύ… Σπύρο μου, το τελευταίο μήνυμα το οποίο μου έστειλες ήταν «η ανάμνηση είναι μια μορφή συνάντησης». Αυτό κρατώ μες στην καρδιά μου».

«Σ’ αγαπώ πολύ, καλό ταξίδι. Πάμε να απολαύσουμε όμορφα τραγούδια» πρόσθεσε συγκινημένη η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ.

Παράλληλα, ο Χάρης Βαρθακούρης θέλησε να κάνει μια ειδική αναφορά στο έτερον ήμισυ καλλιτεχνικά του συνθέτη, τον Αλέκο Χρυσοβέργη με τον οποίο και είχαν γράψει το μεγαλύτερο μέρος των μεγάλων του επιτυχιών!