Σπύρος Φωκάς: Τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα και ο κίνδυνος έξωσης!

Σπύρος Φωκάς
Όλα όσα είπε ο γνωστός ηθοποιός στην Τατιάνα Στεφανίδου.

Πριν από λίγες ημέρες είχε γίνει γνωστό ότι ο Σπύρος Φωκάς αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα, καθώς η μειωμένη του σύνταξη δεν αρκεί για τα έξοδά του. Και ειδικά για το ενοίκιο, καθώς όπως είχε πει ο ίδιος χρωστάει αυτή τη στιγμή πέντε μηνιάτικα. Ο γνωστός ηθοποιός βρέθηκε στην εκπομπή “Tatiana Live”, μαζί με την σύζυγό του και την κόρη του και μίλησε επίσης και για την πρώην γυναίκα του που του “έφαγε” 500 χιλιάδες δολάρια.

«Όταν στέλνεις μια έκκληση να μειώσει το μίσθωμα και να  δέχεσαι σαν απάντηση εξώδικο, πάει πολύ… », είπε αρχικά ο Σπύρος Φωκάς και στη συνέχεια μίλησε για τα χρήματα που του “έφαγε” η πρώην σύζυγός του: «Όταν κάνεις κοινό λογαριασμό, ο ένας από τους δύο πάει, τα παίρνει και… γεια σας. Δεν είχα φροντίσει να διασφαλιστώ κι εγώ γιατί είπα γυναίκα μου είναι. Όχι, δεν κινήθηκα νομικά. Από τις 500 χιλιάδες μου άφησε μέσα 400 δολάρια», είπε ο Σπύρος Φωκάς.

Για το θέμα της σύνταξής του: «Μην κλαιγόμαστε τώρα γιατί υπάρχουν άνθρωποι που ζουν ακόμα χειρότερα, δυστυχώς. Που δεν έχουν ούτε αυτά τα 600 ευρώ».

Δείτε στο βίντεο όλα όσα είπε ο ίδιος, η σύζυγός του και η κόρη του.