Σπύρος Δημητρίου: «Οι ομοφυλόφιλοι είναι σαν να γίνονται μειονότητα από μόνοι τους»

Σπύρος Δημητρίου

"Εγώ δεν ξέρω, αν ήμουν πρόεδρος ενός κόμματος, αν θα έβαζα στο βιογραφικό μου ότι είμαι ετεροφυλόφιλος", σχολιάζει ο γνωστός νομικός.

Το νέο του σπίτι αλλά και την καρδιά του άνοιξε ο Σπύρος Δημητρίου στην κάμερα του Super Κατερίνα και τη Χρίσλα Γεωργακοπούλου. Ο γνωστός δικηγόρος μίλησε για την προσωπική του ζωή μετά το πρόσφατο διαζύγιό του με την Ελεονώρα Ζουγανέλη, ενώ εξέφρασε και την άποψή του για τις συζητήσεις γύρω από τον Στέφανο Κασσελάκη.

«Θα ήθελα να είναι εδώ οι γονείς μου, να ρωτούσα τη μητέρα μου για καθημερινά πράγματα και της δουλειάς, επειδή ήταν νομικός. Ακόμα μου βγαίνει να την πάρω τηλέφωνο, να της πω ότι έγινε αυτό στο δικαστήριο», εξομολογείται ο Σπύρος Δημητρίου.

«Επειδή τα τελευταία 10 χρόνια αντιμετώπισα πολύ σοβαρά προβλήματα υγείας με τους γονείς μου και αυτό με κούρασε ψυχολογικά, ο ερχομός ενός παιδιού θα με γέμιζε παραπάνω άγχος για το τι μπορεί να χρειαστεί από εμένα», εξομολογείται στη συνέχεια.

Τέλος, σε σχετική ερώτηση για τον Στέφανο Κασσελάκη, ο Σπύρος Δημητρίου απαντά: «Εγώ δεν ξέρω, αν ήμουν πρόεδρος ενός κόμματος, αν θα έβαζα στο βιογραφικό μου ότι είμαι ετεροφυλόφιλος. Δεν ξέρω γιατί είναι προσόν αυτό και γιατί πρέπει να γίνεται σημαία. Οι ομοφυλόφιλοι είναι σαν από μόνοι τους να γίνονται μειονότητα».