Σπύρος Δημητρίου για Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Υπήρξαν πιο επίπονοi χωρισμοί στη ζωή μου»

Σπύρος Δημητρίου

"Αν μου αποδείξεις ότι ενδιαφέρει τον κόσμο να ακούσει για το διαζύγιο, θα μιλήσω" υπογραμμίζει ο Σπύρος Δημητρίου.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη έδωσε ο Σπύρος Δημητρίου στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και την Χρύσλα Γεωργακοπούλου την Πέμπτη στον Alpha. Μεταξύ άλλων, μάλιστα, ο γνωστός δικηγόρος άνοιξε το νέο του σπίτι και αναφέρθηκε τόσο στην απώλεια των γονιών του όσο και το διαζύγιο με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη.

Πιο συγκεκριμένα, ο Σπύρος Δημητρίου παραδέχθηκε πως «αυτός είναι ο πρώτος χώρος που τον φτιάχνω ακριβώς όπως τον θέλω εγώ. Όλοι οι προηγούμενοι χώροι είχαν πάντα μια παρέμβαση της μαμάς και ναι, όπως όλοι θα θέλαμε, θα ήθελα και τώρα να ρωτήσω τη μητέρα μου «πως σου φαίνεται;». Ακόμα και κάποια που ξέρω ότι θα γίνει έξαλλη με κάποια που ξέρω ότι δεν της άρεσαν και εγώ τα έκανα, μπορεί και εκδικητικά».

«Η μητέρα μου ήταν στον γάμο μου και, αν και δεν το συζητήσαμε, εννοείται πως ήταν χαρούμενη. Αν δεν είχε φύγει ο πατέρας μου από τη ζωή, δεν ξέρω αν θα παντρευόμουν. Υπάρχουν κομβικά σημεία στη ζωή και περιστατικά που μας επηρεάζουν και τα συνδυάζουμε».

«Αν μου αποδείξεις ότι ενδιαφέρει τον κόσμο να ακούσει για το διαζύγιο (σ.σ. με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη), θα μιλήσω. Δεν είναι ο μοναδικός χωρισμός που είχα στη ζωή μου. Υπήρξαν πολλοί χωρισμοί και πιο επίπονοι, επίσης με αξιόλογους ανθρώπους» πρόσθεσε με ειλικρίνεια ο Σπύρος Δημητρίου για να υπογραμμίσει στη συνέχεια πως «όχι, δεν θα έμπαινα στη διαδικασία να ξανασκεφτώ τον γάμο. Βλέπω κάποιους ανθρώπους που παντρεύονται με θρησκευτικές τελετές σε εκκλησίες και δεν είναι εικόνα».

Πηγή εικόνας: NDP Photo