Σπύρος Χατζηαγγελάκης: «Υπήρχαν στιγμές που πιέστηκα για την προσωπική μου ζωή»

Σπύρος Χατζηαγγελάκης

"Αν υπάρχει ο έρωτας δεν σε νοιάζει σε ποιο χώρο και που είναι. Δεν υπάρχει τίποτα συνειδητό" παραδέχεται ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης στην κάμερα του «Καλύτερα δε γίνεται» και την δημοσιογράφο Ναταλία Αργυράκη. Ο ηθοποιός μίλησε για το σίριαλ «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», τη δημοσιότητα καθώς και την προσωπική του ζωή.

Πιο συγκεκριμένα, ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «σαν κοινό με τον Άγγελο, που υποδύομαι στη Μουρμούρα, κρατάω τις ευαισθησίες που έχει αν και είναι πιο μαλθακός από μένα. Δεν έχει τόσο θάρρος, τόσο θράσος και σθένος για να διεκδικήσει πράγματα στη ζωή. Σε μένα νομίζω πως δεν συμβαίνει αυτό το πράγμα».

«Δεν είμαι υπέρ του γάμου όπως παραδοσιακά αυτός υπάρχει. Άλλο αν εννοούμε τη συνεύερεση κάποιων ανθρώπων που θα κάνουν ένα πανηγύρι και θα γιορτάσουν μια σημαντική στιγμή. Έχω φανταστεί τον εαυτό μου να συζώ και να υπάρχω με μια γυναίκα για πάρα πολλά χρόνια. Δεν θα επέλεγα να κάνω γάμο, αλλά αν επέλεγα θα έκανα σύμφωνο συμβίωσης» πρόσθεσε ο πρωταγωνιστής του Alpha. «Με την δημοσιότητα τα πάω όλο και καλύτερα. Υπήρχαν στιγμές που πιέστηκα, ειδικά για την προσωπική μου ζωή. Είναι απίστευτο αυτό το «παιχνίδι» με τους παπαράτσι! Το έχω ζήσει μπροστά μου με σχέση μου»

«Αν υπάρχει ο έρωτας δεν σε νοιάζει σε ποιο χώρο και που είναι. Δεν υπάρχει τίποτα συνειδητό».