Σπύρος Χατζηαγγελάκης: Τι λέει για τη Μαίρη Συνατσάκη μετά τα δημοσιεύματα περί χωρισμού τους;

Μαίρη Συνατσάκη

Ο ηθοποιός μιλάει πρώτη φορά μετά την είδηση πως δεν είναι πια μαζί με την Μαίρη Συνατσάκη.

Πριν λίγες ημέρες κυκλοφόρησε η είδηση πως η Μαίρη Συνατσάκη και ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης δεν είναι πια μαζί, ωστόσο κανείς από τους δυο δεν την έχει επιβεβαιώσει ή διαψεύσει. Ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης μιλά πρώτη φορά μετά τα δημοσιεύματα στον Γιάννη Πουλόπουλο και στο ένθετο Page 2 της εφημερίδας Νέα Σελίδα. Τι λέει όταν ο δημοσιογράφος τον ρωτά για το χωρισμό;

Σπύρο, ισχύουν τα δημοσιεύματα που θέλουν να έχεις χωρίσει με τη Μαίρη Συνατσάκη; Είτε ισχύουν είτε όχι, αυτές οι φήμες δεν είναι κάτι που θα σχολιάσω. Το τι συμβαίνει στην προσωπική μου ζωή αφορά μόνο σε εμένα και στη σύντροφό μου και δεν θέλω να μιλάω γι’ αυτά.

Στο παρελθόν τόσο εσύ όσο και η Μαίρη είχατε μιλήσει για τη σχέση σας. Άλλαξε κάτι; Έχω μιλήσει όσο το δυνατόν λιγότερο για τη σχέση μου με τη Μαίρη και δεν έχω σκοπό να πω περισσότερα τώρα.

«Ευτυχώς για τη Μαίρη Συνατσάκη που χώρισε από τον Σπύρο Χατζηαγγελάκη»!
Ενοχλήθηκες όταν η σχέση σας δημοσιοποιήθηκε; Ναι, γιατί μπήκα σε έναν κόσμο που δεν ήξερα. Και συνεχίζω να μην καταλαβαίνω τον λόγο που η προσωπική μου ζωή απασχολεί κάποιους. Προσπάθησα να το κάνω παραπέρα.

Τρόμαξες όταν είδες τους φωτογράφους να σας απαθανατίζουν; Δεν τρόμαξα. Με παραξένεψε πολύ, γιατί ούτε εγώ είμαι σπουδαίος και τρανός ούτε η Μαίρη. Είμαστε δύο νέοι άνθρωποι. Να πω ότι ήμασταν στο Χόλιγουντ και έβλεπαν τον Λεονάρντο ντι Κάπριο με τη σύντροφό του, να το καταλάβω. Αλλά τώρα στην… Ελλάδα.

Είχες πει ότι η Μαίρη ήταν πηγή έμπνευσης για εσένα. Ισχύει ακόμα αυτό; Η Μαίρη είναι άνθρωπος που με εμπνέει. Δεν μπορεί να έχεις σχέση με έναν άνθρωπο και να μην σε εμπνέει.

Χρησιμοποίησες ενεστώτα και όχι αόριστο χρόνο. Αυτό σημαίνει ότι αυτή η σχέση υπάρχει ακόμα. Γιατί προσπαθείς να με κάνεις να μιλήσω για κάτι που δεν θέλω; Ειλικρινά, δεν πιστεύω ότι απασχολεί κανέναν το τι κάνουμε στην προσωπική μας ζωή η Μαίρη κι εγώ, εκτός ίσως από μερικούς αργόσχολους που δεν έχουν κάτι άλλο να κάνουν.

Θα μπορούσες να παίξεις μαζί με τη Μαίρη; Ναι, φυσικά. Υπάρχουν δυσκολίες αλλά και ευκολίες όταν παίζεις με κάποιον που τον ξέρεις καλύτερα. Πολύ άνετα θα μπορούσα να παίξω με τη Μαίρη.