Σπύρος Χατζηαγγελάκης: «Με έχουν χαρακτηρίσει για αυτό, μου αρέσει το αισθησιακό, το γυμνό»

Σπύρος Χατζηαγγελάκης

"Μου είχαν διαγράψει εντελώς τον λογαριασμό για ένα μήνα και έπρεπε να κάνω εξώδικο στο ίδιο το Instagram" ανέφερε ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης.

Ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης ήταν καλεσμένος στο I Love Σου Κου με την Μπέττυ Μαγγίρα και μίλησε για τις καλλιτεχνικές φωτογραφίσεις που κάνει και τον λόγο που του είχαν κατεβάσει τον λογαριασμό του στο Instagram.

«Με έχουν χαρακτηρίσει για αυτό, μου αρέσει πολύ το αισθησιακό, το γυμνό, η art πλευρά. Μου είχαν διαγράψει εντελώς τον λογαριασμό για ένα μήνα και έπρεπε να κάνω εξώδικο στο ίδιο το Instagram. Μου ζητάνε, απλά έχω το ιδιαίτερο με εμένα ότι φωτογραφίζω όταν θέλω, όποιον θέλω» δήλωσε ο Σπύρος Χατζηαγελάκης.

«Με ενοχλεί γιατί ενώ έχουν τη δυνατότητα να μην ακολουθούν αυτό το προφίλ, να μην ασχοληθούν και να ακολουθούν πράγματα που τους αρέσουν… Από ό,τι κατάλαβα ήταν από αναφορές χρηστών και διαγράφτηκε εντελώς ο λογαριασμός. Έπρεπε να κάνω μήνυση και εξώδικο και ήμουν 3 μήνες χωρίς Instagram. Ουσιαστικά εκεί ήταν όλο το άλμπουμ φωτογραφιών που έχω. Δεν έχω κάποια άλλη πλατφόρμα που ανεβάζω τις φωτογραφίες και τη δουλειά μου. Με ενόχλησε πολύ» συνέχισε ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης.