Σπύρος Χατζηαγγελάκης: «Ήμασταν 7 ηθοποιοί και είχαν έρθει 3 θεατές κι αυτοί συγγενείς ενός ηθοποιού»

Σπύρος Χατζηαγγελάκης

«Πάντα είχα πολύ μικρό ποσοστό από το θέατρο, μέχρι να βγω στην τηλεόραση, έπαιρνα 150-200 ευρώ τον μήνα», λέει ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης.

Συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και την Ελένη Μουστάκη έδωσε ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης. Ο ηθοποιός μίλησε για τις μικρές αμοιβές στο θέατρο, ενώ παραδέχθηκε ότι έχει παίξει για 3 θεατές και αυτοί ήταν συγγενείς άλλου ηθοποιού.

«Έχω ξεκινήσει πειραματικά να μαθαίνω υποκριτική απλά δεν έχω πάει σε δραματική σχολή. Έχω παίξει στο θέατρο, ήμασταν 7 ηθοποιοί και είχαν έρθει 3 θεατές κι αυτοί συγγενείς ενός ηθοποιού.

Πάντα είχα πολύ μικρό ποσοστό από το θέατρο, μέχρι να βγω στην τηλεόραση. Έπαιρνα 150-200 ευρώ τον μήνα. Έχω δουλέψει σερβιτόρος και έκανα ιδιαίτερα μαθήματα ως φυσικός και ήταν αποτυχία», είπε αρχικά ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης.

Ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης είπε στη συνέχεια: «Είναι πηγή έμπνευσης και ζωής το γυναίκειο φύλο για μένα. Ο έρωτας παίζει τεράστιο ρολό στη ζωή μου, για αυτόν αναπνέουμε, δεν ερωτεύομαι εύκολα. Είμαι 4 χρόνια μόνος μου. Δεν έχω πρόβλημα να πληρώνει και μια κοπέλα, δέχομαι και το κέρασμα. Είμαι πολύ περιποιητικός και τρυφερός ως άνθρωπος».