Σπύρος Χατζηαγγελάκης: «Έχει τύχει να έρθω πολύ κοντά θυμωμένος με παπαράτσι»

Σπύρος Χατζηαγγελάκης

"Με είχαν ενοχλήσει δημοσιεύματα για προσωπικές σχέσεις" παραδέχεται ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης.

Στο πλατό της εκπομπής «Δύο στη 1» βρέθηκε καλεσμένος ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης για αν συναντήσει τη Ζωή Κρονάκη και τον Δημήτρη Γιαγτζόγλου την Κυριακή στην ΕΡΤ. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στην περίοδο που έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό μέσα από την τηλεόραση και στα δημοσιεύματα που αφορούσαν την προσωπική του ζωή.

Ειδικότερα, ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης εξομολογήθηκε πως «στο παρελθόν, με είχαν ενοχλήσει δημοσιεύματα για προσωπικές σχέσεις και είναι πολύ περίεργο. Σίγουρα αυτό άλλαξε τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίζομαι τη δημόσια εικόνα μου. Στην αρχή αντιδρούσα πάρα πολύ, ήμουν αντιδραστικός στη hot συζήτηση για την προσωπική μου ζωή».

«Στο δρόμο μπορούσα να συναντήσω έναν παπαράτσι, μια κάμερα και ένα μικρόφωνο που από το πουθενά, ερχόταν μπροστά μου. Αντιδρούσα. Έχει τύχει να έρθω και πολύ κοντά θυμωμένος με άνθρωπο που με φωτογράφιζε σε στιγμές που δεν τον αφορούσαν», αποκάλυψε ο γνωστός ηθοποιός.

«Στην πορεία έμαθα να είμαι πιο ψύχραιμος με αυτά και να τα διαχειρίζομαι διαφορετικά» κατέληξε ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της δημόσιας τηλεόρασης.