Σπύρος Χατζηαγγελάκης: «Δεν είναι συντηρητική η κοινωνία, τα ΜΜΕ έχουν γίνει συντηρητικά»

Σπύρος Χατζηαγγελάκης

"Ο τρόπος που σχολιάζονται τα γεγονότα είναι μόνο και μόνο για να αναπαραχθούνε εσωτηλεοπτικά" δήλωσε ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης.

Ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης έδωσε συνέντευξη στο Καλύτερα Δε Γίνεται και στον Κυριάκο Θεοδοσίου και μίλησε για τη νέα παράσταση που θα ανεβάσει με την ομάδα του, για το ρόλο του στη σειρά «Ο πρώτος από εμάς» και για τις αγωνίες του στα 40, ενώ επίσης, απαντά αν η κοινωνία είναι συντηρητική ή τα ΜΜΕ είναι συντηρητικά.

«Τώρα κοντά στα 40 που είμαι υπάρχει το ώριμο, υπάρχει και η ανάγκη επιστροφής στο παρελθόν. Έχω μια τεράστια ανασφάλεια, ένα τεράστιο ανικανοποίητο σε σχέση με το αν έχω κάνει όσα θέλω να κάνω. Είμαι πολυπράγμων, ηθοποιός, φωτογράφος, επιχειρηματίας, μουσικός, έχω τελειώσει το Φυσικό και ταυτόχρονα νιώθω ότι πάντα κάτι δεν έχω κάνει. Έχω τον φόβο του θανάτου και κοιμάμαι αργά, κάνω χίλια πράγματα. Με δυσκόλεψε η ασθένεια στη σειρά, λαμβάνω μηνύματα από ανθρώπους που πάσχουν από κάτι τέτοιο.», είπε αρχικά ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης.

«Δεν είναι συντηρητική η κοινωνία, τα ΜΜΕ έχουν γίνει συντηρητικά. Ο τρόπος που σχολιάζονται τα γεγονότα είναι μόνο και μόνο για να αναπαραχθούνε εσωτηλεοπτικά και δεν αφορά την κοινωνία» σημείωσε για το φιλί στη σειρά μεταξύ δύο ομοφυλόφιλων.