Σπύρος Χατζηαγγελάκης: Απαντά πρώτη φορά για τον σάλο με την ατυχή φάρσα

Σπύρος Χατζηαγγελάκης

"Όταν η πλάκα και το αποτέλεσμά της ξεφεύγει από τα στενά όρια του κύκλου που την κάνεις και καλείται η αστυνομία, σταματά να είναι πλάκα και γίνεται σοβαρό" δήλωσε ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης.

Για την ατυχή φάρσα που έκανε και ξεσήκωσε όλο το θέατρο στο οποίο εργάζεται, μίλησε χθες για πρώτη φορά σε τηλεοπτικές κάμερες ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης.

«Μες στην καθημερινότητά μας και την εποχή που ζούμε όλοι λίγο πολύ κάνουμε κάποιες πλάκες. Άλλες φορές πετυχημένες κι άλλες φορές αποτυχημένες κι η πλάκα κρίνεται από τον αποδέκτη κι εκ του αποτελέσματος. Όταν η πλάκα και το αποτέλεσμά της ξεφεύγει από τα στενά όρια του κύκλου που την κάνεις και καλείται η αστυνομία, σταματά να είναι πλάκα και γίνεται σοβαρό.

Για αυτό ακολουθήθηκαν οι νόμιμες και τυπικές διαδικασίες, όπως έγινε και να διευκρινίσω πως το τηλεφώνημα δεν έγινε προς την αστυνομία και για αυτό βγήκα αμέσως να σας ενημερώσω για αυτό το πράγμα. Πέρασα μια πολύ ωραία κι ιδιαίτερη Πρωτοχρονιά. Νομίζω ότι έκανα την δήλωση και την έχετε. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για όλα, να είστε καλά» ανέφερε ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης.

Την ίδια στιγμή ο συνάδελφός του, Σταύρος Καλλιγάς, πήρε αποστάσεις κι ανέφερε πως ο ίδιος δεν συμμετείχε σε καμια φάρσα μαζί με τον Σπύρο Χατζηαγγελάκη.