Σπύρος Χαριτάτος: «Παίρναμε 4.000 ευρώ και αντίστοιχο πρόσωπο στο κανάλι έπαιρνε 100.000 ευρώ»

Σπύρος Χαριτάτος

"Ήμασταν οι πιο χαμηλά αμειβόμενοι για την αγορά" ανέφερε ο Σπύρος Χαριτάτος.

Ο Σπύρος Χαριτάτος έδωσε συνέντευξη στο «Happy Day» και στην Τίνα Μεσσαροπούλου. Μεταξύ άλλων μίλησε για το πρωινό του ANT1, τα ποσά που «έπαιζαν» ως αμοιβή, την πρόταση του Survivor και το «λάθος» που έκανε.

«Στην τηλεοπτική Ιερουσαλήμ μπήκαμε λίγο Ωσαννά ο Κύριος και κάποια στιγμή μας σταύρωσαν σε πολύ λίγο χρονικό διάστημα, περίπου μία διετία. Περιέργως την επόμενη χρονιά το ίδιο δίδυμο, οι ίδιοι άνθρωποι δαιμονοποιήθηκαν ως αλλοπρόσαλλοι χαρακτήρες, όχι από την κοινή γνώμη αλλά από συναδέλφους. Αλλά έκλεισε αυτός ο κύκλος. Τα τελευταία δέκα χρόνια ήταν δύσκολα γιατί υπήρχε πάντα μία δαιμονοποίηση μέσα στο χώρο ότι ο Χαριτάτος φαίνεται καλός αλλά μάλλον κάτι κακό κάνει. Μπορεί να γραφτεί το οτιδήποτε για εσένα, αλλά πράγματα που μπορεί να βαρύνουν την ηθική του και τον χαρακτήρα σου.

Μπορεί να βλάψουν την προσωπική σου αξιοπρέπεια και την ηθική σου. Μπορεί αν βλάψει ανθρώπους γύρω σου, αλλά να σε βλάψει και επαγγελματικά. Η διαμονοποίηση ότι μπορεί να είμαι έντονος στη δουλειά μου, δεν ήταν μόνο ο λόγος να χάσω δουλειά, αλλά να μην πάρω. Μετά δεν ήταν λίγοι αυτοί που ήρθαν και μου ζήτησαν συγγνώμη», ανέφερε ο Σπύρος Χαριτάτος.

«Ήμασταν οι πιο χαμηλά αμειβόμενοι για την αγορά… Στον ANT1 με τον Γιώργο Καραμέρο παίρναμε 4.000 ευρώ και αντίστοιχο πρόσωπο στο κανάλι έπαιρνε 100.000 ευρώ», είπε στην πρωινή εκπομπή του Alpha ο Σπύρος Χαριτάτος.