Σπύρος Χαριτάτος: Αποκαλύπτει για το τέλος του «10 με 1 μαζί»

Σπύρος Χαριτάτος

"Με τον Γιώργο (Καραμέρο) τότε λέγαμε: τι θέλει αυτή η ζώνη; Να έχει ο τηλεθεατής όλη την παροχή της πληροφορίας", δηλώνει ο δημοσιογράφος του ΟΡΕΝ.

Συνέντευξη στην Ελένη Τσολάκη και το «Πρωινό ΣουΣού» παραχώρησε ο Σπύρος Χαριτάτος. Ο γνωστός δημοσιογράφος μιλά για τη νέα του συνεργασία με την Ευλαμπία Ρέβη στο ΟΡΕΝ, τον όρο του infotainment που από τους πρώτους εισήγαγε στην ελληνική τηλεόραση και τους λόγους που σταμάτησε η εκπομπή «10 με 1 μαζί» πριν από 12 χρόνια στον ΑΝΤ1.

«Ζω μία ωραία εμπειρία. Έχω βρει ένα πολύ ωραίο δίδυμο ή μου βρήκανε ή έτυχε. Να ‘ναι καλά ο Χρήστος Παναγιωτόπουλος, ο γενικός διευθυντής μας. Ευχαριστώ το ΟΡΕΝ και την Ευλαμπία που με υποδέχθηκαν σαν φίλοι», δηλώνει αρχικά ο Σπύρος Χαριτάτος.

«Με τον Γιώργο (Καραμέρο) τότε λέγαμε: τι θέλει αυτή η ζώνη; Ψυχαγωγία αλλά και ενημέρωση μαζί, να έχει ο τηλεθεατής όλη την παροχή της πληροφορίας. Σταματήσαμε, γιατί ο Γιώργος ήθελε ακολουθήσει την πολιτική, εγώ ήθελα να γυρίσω στην ενημέρωση», περιγράφει στη συνέχεια ο δημοσιογράφος για την εποχή του «10 με 1 μαζί».

«Θεωρήσαμε ότι το κανάλι μπορεί να κρατήσει το infotainment με παρουσιαστές πιο ψυχαγωγικού χαρακτήρα ή μπορεί να είχαμε βαρύνει ή και να μη μας ήθελαν. Δεν μας έδιωξαν, έληξε το συμβόλαιό μας», συμπληρώνει ο Σπύρος Χαριτάτος.

«Δεν ένιωθα καλά να δίνω πράγματα για την προσωπική μου ζωή, δεν ήθελα να με κάνει μέσα μου να «σαπίζω», επειδή κάποιοι ήθελαν να ακολουθήσω έναν συγκεκριμένο τρόπο ζωής λόγω της τηλεοπτικής προβολής», εξομολογείται ο Σπύρος Χαριτάτος.