Σπυροπούλου σε Τσιμτσιλή: «Σου κλέψαμε τον Νίκο, νιώθω και…»

«Για να είμαι απόλυτα ειλικρινής, όταν...»

Καλεσμένη στο «Σπίτι μου Σπιτάκι μου» σήμερα το πρωί η Σταματίνα Τσιμτσιλή μίλησε για την ομάδα του Happy Day και το πως στήθηκε η εκπομπή, ενώ εξομολογήθηκε και τον θυμό που ένιωσε όταν ο Νίκος Αναδιώτης της ανακοίνωσε πως λόγω των υποχρεώσεων του στο σίριαλ δε θα μπορούσε να είναι πια μέρος αυτής. Η κουβέντα ήρθε στον παρουσιαστή, όταν η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου επισήμανε την αλλαγή που έγινε λίγο πριν την έναρξη της σεζόν: «Σου «κλέψαμε» και λίγο τον Νίκο. Νιώθω και λίγο άσχημα…»

«Εσυ γιατί να νιώθεις; Ο Νικολάκης δεν μπορούσε να τα βάλει με τις υποχρεώσεις του.» απάντησε ο Σταματίνα Τσιμτσιλή και συνέχισε εξηγώντας πως αντιμετώπισε αυτή την ξαφνική αλλαγή που έγινε στη σύσταση της εκπομπής:
«Για να είμαι απόλυτα ειλικρινής, όταν μου είπε ότι δεν μπορώ να τα προλάβω με το σίριαλ το καθημερινό, θύμωσα λίγο μαζί του γιατί του λέω «Σεπτέμβρη μήνα αντιλαμβάνεσαι ότι δε θα προλάβεις… σε δυο βδομάδες ξεκινάμε. Θύμωσα, στεναχωρήθηκα αλλά ξέρεις τι είπα; «Τουλάχιστον το κατάλαβε τώρα και δεν μας κρέμασε εν μέσω σεζόν. Σκέψου να ξεκινούσαμε και εν μέσω σεζόν να μας έλεγε «ξέρεις δεν προλαβαίνω τώρα με τα γυρίσματα, θα σταματήσω. Ξέρεις ότι ήταν ο πρώτος που άργησε και βέβαια και ο Φραγκολιάς τη δεύτερη μέρα»

Δείτε όσα ειπώθηκαν:
//www.youtube.com/embed/EBsyVW2B96g