«Η Σπυροπούλου με έδιωξε με εξώδικο από τον Alpha! Πολλοί έχασαν τη δουλειά τους εξαιτίας της»

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

«Με κοίταζε περίεργα και δεν φανταζόμουν ότι θα ήταν τόσο επιθετική μερικές φορές απέναντί μου».

Στην εκπομπή “Αποκαλυπτικά” μίλησε ο Νίκος Κωνστάντης, που ξέσπασε κατά της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου. Όπως δήλωσε ο ίδιος, η γνωστή παρουσιάστρια τον έδιωξε με εξώδικο από τον Alpha και τόνισε επίσης πως “πολλοί συνάδελφοι χάσανε τη δουλειά τους εξαιτίας της”.

[dfp_ads id=236982]

«Όταν ήμουν στον Alpha πέρασα κακές στιγμές επί τρία χρόνια που ήμουν με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Ήθελα πάρα πολύ να φύγω. Δεν τολμούσα να πω το όνομα της Φαίης και του Γιώργου γιατί ήταν η περίοδος που η Κωνσταντίνα είχε διαμάχη με την Φαίη.

Η Κωνσταντίνα με κοίταζε περίεργα και μου έκανε εντύπωση γιατί είναι ένα νέο κορίτσι και δεν φανταζόμουν ότι θα ήταν τόσο επιθετική μερικές φορές απέναντί μου. Στην κάμερα όχι, δεν ήταν τόσο πολύ, αλλά παρασκηνιακά ναι.

Πάρα πολλές φορές μου έλεγε “λιαγκοσκορδέικο”. Δεν με συμπαθούσε καθόλου παρόλο που έφερνα και νούμερα στο κομμάτι που κάνω. Μετά από δύο εβδομάδες με έδιωξε με εξώδικο από τον Alpha. Μου στείλανε ένα εξώδικο και μου λέγανε ότι “πρέπει να αποχωρήσεις από τον Alpha”. Εγώ, βέβαια, χάρηκα πάρα πολύ. Αν ήξερε ότι θα με έκανε χαρούμενο, δεν θα το έστελνε.

Η Κωνσταντίνα είναι ο άνθρωπος που δεν θα ήθελα να την έχω γνωρίσει. Και χαίρομαι πάρα πολύ αν καταφέρω να μη τη δω για μια τηλεοπτική χρονιά στον αέρα, για να καταλάβει τι είναι να χάνουν κάποιοι άνθρωποι το ψωμί τους.

Δεν μιλάω για μένα, γιατί εγώ βρήκα αμέσως δουλειά. Πάρα πολλοί συνάδελφοι που χάσανε τη δουλειά τους και τη χάσανε εξαιτίας της, ελπίζω αυτό να της γίνει μάθημα, ότι φέτος θα είναι εκτός», είπε μεταξύ άλλων ο Νίκος Κωνστάντης.

Δείτε όσα είπε ο Νίκος Κωνστάντης για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου…