Σπυριδούλα Καραμπουτάκη: «Είχαμε ξεπεράσει τη λογική της αδικίας με το που…»

Σπυριδούλα Καραμπουτάκη

"Δεν θα με ενοχλούσε να δουλέψω  στην τηλεόραση, μου αρέσει!"

Συνέντευξη στον Ραδιοφωνικό σταθμό της Κρήτης «KISS FM 96,1», έδωσε η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη, η οποία αποκάλυψε για το εάν νιώθει αδικημένη από το αποτέλεσμα του τελικού του MasterChef. Η φιναλίστ του ριάλιτι μαγειρικής μίλησε και για τον επικείμενο γάμο της. Η εκπομπή «Ευτυχείτε» πρόβαλε απόσπασμα από τη ραδιοφωνική συνέντευξη που παραχώρησε η πρώην παίκτρια του παιχνιδιού.

«Εγώ δεν περίμενα τέτοια απόκλιση, 7 με 9! Σίγουρα οι chef κάτι παραπάνω θα ήξεραν! Είχαμε ξεπεράσει τη λογική της αδικίας με το που μπήκαμε στο τελικό κι εγώ κι ο Μανώλης. Τα είχαμε συζητήσει πάρα πολύ! Ήμασταν και οι δύο πολύ χαλαροί στην ανακοίνωση του αποτελέσματος! Μετά τον εαυτό μου, θα ήθελα να δω τον Πάνο και τον Τάσο στο τελικό. Δεν θα με ενοχλούσε να δουλέψω  στην τηλεόραση, μου αρέσει! Έχω κάποιες προτάσεις αλλά πρέπει να τις σκεφτώ καλά!

Δεν μπορώ να ξέρω αν η παράγωγη προωθούσε κάποιον παίκτη. Έχω δει τον εαυτό μου να παίζει σε επεισόδιο, περισσότερο από του άλλους! Ίσως επειδή είμαι γλωσσού, ίσως επειδή μιλούσα περισσότερο από του άλλους! Θα γίνει ο γάμος μου, αλλά όχι τον Ιούνιο γιατί ο αρραβωνιαστικός μου είναι αγχώδης δεν προλαβαίνουμε! Το επάνω χέρι στην σχέση μας το έχει ο Αποστολής!», είπε η Σπυριδούλα.

Δείτε όσα δήλωσε η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη…

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα από την τηλεόραση και όχι μόνο!