Σπυριδάκης σε Κωστόπουλο: «Νόμιζα ότι δεν θα ήθελες να μου ξαναμιλήσεις μετά από…»

Σπυριδάκης

Η αποκάλυψη του Πέτρου Κωστόπουλου για τον γνωστό ηθοποιό και σκηνοθέτη.

Ο Πέτρος Κωστόπουλος αποκάλυψε πως, όταν ξεκίνησε πέρυσι το “Βράδυ” ήθελε να το κάνει με τον Τάκη Σπυριδάκη. Ο γνωστός ηθοποιός, που βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης στην εκπομπή, αρνήθηκε τότε για προσωπικούς του λόγους και η αναφορά που έγινε ήταν συγκινητική.

«Πέρυσι, όταν ξεκίνησα ξανά την εκπομπή δεν ήθελα να την κάνω μόνος μου. Ήθελα να την κάνω με τον Σπυριδάκη. Και μία μέρα με παίρνει ο… απαράδεκτος και μου λέει “δεν το μπορώ, δεν το μπορώ”. Τα κλάματα έβαλα…», αποκάλυψε ο Πέτρος Κωστόπουλος.

Ο Τάκης Σπυριδάκης είπε με τη σειρά του: «Ήταν μια πολύ δύσκολη κατάσταση για μένα, μου πήρε πολύ καιρό… Εκτιμώ πάρα πολύ αυτό που λες, με συγκινεί θα έλεγα και όταν με ξαναφώναξες στην εκπομπή, μου πέρασε αρκετή ώρα για να το συνειδητοποιήσω γιατί νόμιζα ότι δεν θα ήθελες να μου ξαναμιλήσεις ποτέ. Και σε ευχαριστώ πάρα πολύ γι’ αυτό. Μιας και το ανέφερες και επειδή είμαι ειλικρινής και δίκαιος άνθρωπος σε σχέση με τον εαυτό μου και αυστηρός, είναι ότι είχες στήσει κάτι πάρα πολύ καλά στο μυαλό σου, που με βρήκες σε μια στιγμή, για την οποία δεν θα μπορούσα από ευθύνη να ανταποκριθώ εγώ. Η ευθυνοφοβία με έφαγε».