ΣΠΟΡΤέξ: Η Ειρήνη Παπαδοπούλου συναντά τον Χρήστο Ανθόπουλο

Σήμερα στις 16:30 στον ΣΚΑΙ.

Την Άννα Κορακάκη, το χρυσό κορίτσι της σκοποβολής,  αντιμετωπίζει αυτή την εβδομάδα ο Χρήστος Ανθόπουλος, ενώ συναντά και την Ειρήνη Παπαδοπούλου. Την Κυριακή 2 Ιουλίου στις 16:30 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Ο Χρήστος Ανθόπουλος βάζει στόχο την Δράμα, όπου ταξιδεύει για να συναντήσει το χρυσό κορίτσι της σκοποβολής Άννα Κορακάκη, για να μιλήσουν για μετάλλια αλλά και την ζωή μιας τόσο νέας κοπέλας που βρίσκεται στην πιο σημαντική αθλητική διοργάνωση του κόσμου και παίζουν σκοποβολή σε πηγάδι, παντομίμα και ισορροπία σε δοκό.

Στην παραλία συναντά την Ειρήνη Παπαδόπουλου, για να συγκρίνουν την θάλασσα με εκείνη του Άγιου Δομήνικου, να αγωνιστεί στο παλιό της άθλημα το beach handball με την Εθνική μας ομάδα και ν’ αλλάξουν πάνες για να δουν αν η Ειρήνη εκτός από κορίτσι της μουσικής και της παραλίας, είναι και κορίτσι για σπίτι.

Πως αισθάνθηκε η Άννα Κορακάκη όταν άκουσε τον Εθνικό Ύμνο να αντηχεί στο Ρίο χάρη στη δική της νίκη; Πως είναι να έχεις τον πατέρα σου προπονητή σου; Είναι εύκολο για ένα νέο κορίτσι να συνδυάσει προσωπική ζωή με πρωταθλητισμό; Τι είναι το δίγκολο στο beach handball και θα το θυμηθεί η Ειρήνη Παπαδοπούλου για να το επαναλάβει; Θα επιζήσει ο Χρήστος Ανθόπουλος από την «μπουλντόζα» Ειρήνη Παπαδοπούλου και ποιος μετακινεί συνέχεια το τέρμα για να μην μπει γκολ; Ποιος απ’ τους δύο αλλάζει γρήγορα πάνα; Θα καταφέρει ο Χρήστος να της αποσπάσει κάποιο μυστικό για το Survivor; Και όταν αναμετρηθούν στο beach handball με την βοήθεια της Εθνικής Ομάδας, ποιος απ’ τους δυο θα παίξει «Θάρρος ή Αλήθεια»;