Σπόντα Ρέμου σε Λιάγκα: Κάποιον μου θυμίζεις… Εναν παλιό καλό σου φίλο

Βανδη: «Ε Αντώνη, ξέχασέ το αυτό που σου θυμίζει»

Τα σχόλια του Αντώνη Ρέμου για την εμφάνιση του Γιώργου Λιάγκα δώσαν και πήραν προς το τέλος του The Voice, όταν στη σκηνή διαγωνιζόταν η ομάδα της Μελίνας Ασλανίδου. Αρχικά εκείνο που κίνησε το ενδιαφέρον του τραγουδιστή ήταν το γεγονός ότι ο παρουσιαστής ήταν χρωματικά ασορτί με την Άννα Μαρία Μπιλίδα.

Όταν όμως βγήκε και η Ιφιγένεια Άτκινσον, εκεί το παζλ άρχισε να συμπληρώνεται και οι σπόντες ξεκίνησαν…

«Και με αυτή μοιάζεις; Κάτι μου θυμίζεις. Δε μπορώ, προσπαθώ τόση ώρα να θυμηθώ. Κάτι μου κάνει» είπε ο Αντώνης Ρέμος και άναψε φωτιές.

«Ε Αντώνη, ξέχασέ το αυτό που σου θυμίζει» είπε η Δέσποινα Βανδή προσπαθώντας να σταματήσει την συνέχεια, αλλά μάταια…

«Έλα πες το. Πες την κακία σου, πες τη» είπε ο Γιώργος Λιάγκας και ο Αντώνης Ρέμος ομολόγησε…

«Όχι, δε μπορώ να πω ότι μου θυμίζει το καλό σου φιλαράκι, αλλά μου θυμίζεις, τι να κάνω δε φταιω εγώ» είπε ο Αντώνης Ρέμος

«Ποιον;» συνέχισε ο παρουσιαστής

«Έναν παλιό σου φίλο. Έναν παλιό σου καλό φίλο που λέει και το τραγούδι…» έλεγε ο Ρέμος και η Δέσποινα Βανδή επενέβη για να επαναφέρει την τάξη, περνώντας ξανά στη διαγωνιζόμενη.

Η κουβέντα όμως επανήλθε λίγο πριν το τελευταίο αποτέλεσμα, όταν ο Γιώργος Λιάγκας απάντησε κι αυτός στις σπόντες του τραγουδιστή…«Ναι, αλλά είσαι εδώ όμως. Όχι με αυτούς που σου θυμίζουν κάτι»

Σε ποιον αναφερόταν ο Αντώνης Ρέμος; Όρκο δεν παίρνουμε, αλλά δεν είναι και πολλές οι εμφανίσεις παλιών καλων του φίλων που συζητήθηκαν το τελευταίο διάστημα…

Εσάς σας θυμίζει κάποιον;

Δείτε όσα ειπώθηκαν: