Σπίτι μου Σπιτάκι μου: Τι θα δούμε το Σαββατοκύριακο;

Ποιοι θα είναι οι καλεσμένοι της εκπομπής;

Το Σάββατο 2 Μαΐου η εκπομπή «Σπίτι μου σπιτάκι μου» υποδέχεται τον Μάιο με πολλές εκπλήξεις, πλούσια δώρα, παιχνίδια, ξεχωριστούς καλεσμένους, ζωντανές συνδέσεις, κινηματογραφικές προτάσεις και όλο το παρασκήνιο από το MADWALK 2015 με αποκλειστικές δηλώσεις και πλάνα από την προετοιμασία.
Ακόμα, ο Κώστας Καπετανίδης και η Κατερίνα Στικούδη η οποία μας φτιάχνει την ημέρα με τα τραγούδια της.
Τέλος, ο αστρολόγος Κώστας Λεφάκης μας λέει αναλυτικά τι πρέπει να περιμένουμε από τον Μάιο σε όλους τους τομείς που μας ενδιαφέρουν.

Κυριακή πρωί και ο Νίκος Μάνεσης έρχεται στο «Σπίτι μου σπιτάκι μου». Ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος έτοιμος για πολλές εκπλήξεις, αποκαλύψεις και ειδήσεις που θα συζητηθούν. Η Τζωρτζίνα Λιώση μιλά για το «Ταμάμ», τις περίεργες συγκατοικήσεις και τους αταίριαστους έρωτες.Ακόμα, η Μαρία Ψωμά προτείνει τη διατροφή που θα προετοιμάσει το σώμα και τον οργανισμό μας για το καλοκαίρι. Το πλατό γεμίζει με την ομορφιά και το ξεχωριστό στυλ της γυναικείας μόδας με προτάσεις για τα καλύτερα μαγιό του καλοκαιριού που μπορεί να φορέσει κάθε γυναίκα. Επίσης, οι Kings τραγουδάνε τις επιτυχίες τους. Πλούσια δώρα, πολλά παιχνίδια, ένα μοναδικό ταξίδι στην Φλωρεντία και θέματα που αφορούν όλη την οικογένεια υπόσχονται ένα όμορφο πρωινό.