Σπίτι μου σπιτάκι μου: Τι θα δούμε το σαββατοκύριακο

Σπίτι μου σπιτάκι μου

Ποιοι θα βρεθούν στην εκπομπή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου;

Το Σάββατο 10 Ιουνίου ανοίγουμε την πόρτα του σπιτιού μας και υποδεχόμαστε την Ειρήνη Παπαδοπούλου. Ακόμα, η travel blogger Mαρία Κόφου και τον φαρμακοποιό Μάνο Μαραγκό οι οποίοι μας δίνουν συμβουλές για το τι πρέπει να περιέχει η τσάντα και το φαρμακείο των διακοπών.

Τέλος, ο Κώστας Αποστολάκης μας ξεναγεί στη γειτονιά που βρισκόταν το πατρικό του σπίτι, στο Νέο Ηράκλειο. Μας αποκαλύπτει ότι οι επιχειρήσεις που είχε τον χρέωσαν 100.000 ευρώ και μοιράζεται μαζί μας ότι τα χρόνια που ήταν άνεργος δεν τον φώναζαν να παίξει στο θέατρο. Μας μιλά για τις σχέσεις που κρατάει με τις πρώην του, αλλά και για τα μαθήματα ζωής που παίρνει από την κόρη του Αγάπη – Ιουλία.

Και αυτό το Κυριακάτικο πρωινό το πιο φιλόξενο σπίτι ανοίγει την πόρτα του και υποδέχεται την Σμαράγδα Καρύδη. Στην παρέα μας έρχεται η μαία Νέλλη Κοτσώνα με την οποία συζητάμε για την αλλαγή πάνας και δίνουμε μυστικά και συμβουλές που δεν γνωρίζετε.

Ακόμα, ο Δημήτρης Μπάσης ανοίγει για πρώτη φορά, σε τηλεοπτική κάμερα, την πόρτα του σπιτιού του στον Κορυδαλλό. Μιλά για τα 20 χρόνια καριέρας του και την οικογένεια του που κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Αναφέρεται στον γάμο του, τα δυο του παιδιά, αλλά και τη μεγάλη επιτυχία που έζησε με τους «Ψίθυρους καρδιάς». Τέλος, ασκεί αυστηρή κριτική σε όσους συναδέλφους του θέλουν να τραγουδήσουν στην Επίδαυρο.