Σπίτι μου σπιτάκι μου: Τι θα δούμε το σαββατοκύριακο;

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Ποιους θα υποδεχτεί στον καναπέ της η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου;

To πιο φιλόξενο σπίτι ανοίγει την πόρτα του, το Σάββατο 27 Μαΐου, και υποδέχεται τον Βαγγέλη Περρή και την Ζόζεφιν.
Μαζί με την Δερματολόγο Κωνσταντίνα Παπαϊωάννου συζητάμε για το πως μπορούμε να προστατεύσουμε τα παιδιά από τον ήλιο.
Ακόμα, τι επιφυλάσσει ο Ιούνιος για όλους τους εκπροσώπους του ζωδιακού κύκλου; Ποιοί θα ευνοηθούν στον έρωτα και σε ποιούς θα παρουσιαστούν επαγγελματικές ευκαιρίες; Ο Κώστας Λεφάκης δίνει όλες τις απαντήσεις.
Τέλος, η Ελισάβετ Μουτάφη υποδέχεται την κάμερα της εκπομπής στο διαμέρισμα της στο κέντρο της Αθήνας. Η ηθοποιός μιλά για την μεγάλη αλλαγή στην εμφάνιση της και το βάρος που έχασε τα τελευταία δύο χρόνια. Αναφέρεται στην υπερκόπωση που έπαθε, αποκαλύπτει την ηλικία της αλλά και τον λόγο που δεν έχει παντρευτεί. Μιλά για την προσωπική της ζωή αυτή τη στιγμή και τις προτάσεις που της έχουν γίνει για παρουσίαση εκπομπής!

Και αυτό το Κυριακάτικο πρωινό ανοίγουμε την πόρτα του σπιτιού μας και υποδεχόμαστε την Βάσω Κολλιδά.
Μαζί μας ο Μαιευτήρας-Γυναικολόγος Αναστάσιος Παχυδάκης ο οποίος μας εξηγεί τι συμβαίνει σ’ ένα μωρό τα πρώτα λεπτά μετά την γέννησή του.
Η Δωροθέα Μερκούρη μας υποδέχεται στο διαμέρισμα της στην Πλάκα. Σε μια σπάνια συνέντευξη, μιλά για τη ζωή της ανάμεσα σε Ελλάδα, Ιταλία και Αμερική, τις δύο κόρες της, το γάμο και το διαζύγιο της. Μας αποκαλύπτει πως είναι η καθημερινότητά της και ποιες είναι οι αγαπημένες της συνήθειες.
Τέλος, στην παρέα μας έρχεται και ο Νευρολόγος – Ψυχίατρος Θάνος Ασκητής με τον οποίο συζητάμε για το πόσο καλό κάνει η ερωτική επαφή στην υγεία μας, ιδιαίτερα το καλοκαίρι.