Σπίτι μου σπιτάκι μου: Τι θα δούμε το σαββατοκύριακο

Σπίτι μου σπιτάκι μου

Ποιοι θα βρεθούν στην εκπομπή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου;

Το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου στο Σπίτι μου σπιτάκι μου ο Αντίνοος Αλμπάνης. Ακόμα, με την μαμά – δημοσιογράφο Μυρτώ Κάζη και την βοήθεια της διοργανώτριας εκδηλώσεων Πέγκυς Σιμιτζή δίνουμε ιδέες για το πώς μπορούμε να φτιάξουμε όλα όσα χρειάζονται για το αποκριάτικο πάρτι του παιδιού μας. Τέλος, η Άννα Αλμπάνη μας παρουσιάζει τις νέες τάσεις στο μανικιούρ αλλά και ποια χρώματα θα φορεθούν πολύ την άνοιξη.

Και αυτό το Κυριακάτικο πρωινό μαθαίνουμε μαζί, πρώτοι απ’ όλους, τα νέα της ημέρας! Στην παρέα μας έρχεται ο Μαρίνος Κόνσολος. Με την μαμά – δημοσιογράφο Μυρτώ Κάζη και την βοήθεια του ψυχιάτρου παιδιών και εφήβων Δόκτωρ Κωνσταντίνου Σιώμου συζητάμε για τον ποιοτικό χρόνο που περνά μια οικογένεια και δίνουμε ιδέες για το πώς μπορεί να αξιοποιηθεί πιο δημιουργικά. Ακόμα, η Ζωή Λάσκαρη σε μια εκ βαθέων συνέντευξη στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μιλά για όλα. Για τα παιδικά της χρόνια, για την σχέση της με τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο, τις κόρες της και φωτίζει άγνωστες πτυχές της σχέσης της με την Αλίκη Βουγιουκλάκη. Μας αποκαλύπτει πως διατηρεί την σιλουέτα της, αλλά και πιο είναι το γούρι της όλα αυτά τα χρόνια.

Εσείς μπορείτε με 10 ευρώ να μαγειρέψετε για 4 άτομα; Αν ναι, πάρτε μέρος στον πιο φαν τηλεοπτικό διαγωνισμό μαγειρικής. Κάθε Κυριακή δύο τηλεθεατές μαγειρεύουν και προσπαθούν να κερδίσουν τις εντυπώσεις. Εμείς σας δίνουμε το βασικό υλικό  και εσείς αυτοσχεδιάζετε. H ομάδα της εκπομπής «Σπίτι μου σπιτάκι μου» και ο Ηλίας Μαμαλάκης θα κρίνουν τις μαγειρικές σας ικανότητες και ένας νικητής θα κερδίσει απίθανα δώρα.