Σπίτι με το MEGA – «Έσπασε» ο αδελφός του Θέμη Αδαμαντίδη: «Είναι το παιδί μου»

Σπίτι με το MEGA

"Δεν είναι μόνο ο αδελφός μου" εξομολογήθηκε, με δάκρυα στα μάτια, ο αδελφός του τραγουδιστή στο πρώτο φετινό Σπίτι με το MEGA.

Ποδαρικό στο Σπίτι με το MEGA με την Ρούλα Κορομηλά και τον Μιχάλη Χατζηγιάννη έκανε ο Θέμης Αδαμαντίδης, τη νύχτα του Σαββάτου, στο Μεγάλο Κανάλι. Κατά τη διάρκεια του μουσικού αφιερώματος, μάλιστα, ο λαϊκός ερμηνευτής έμελλε να δεχθεί μια πολύ τρυφερή έκπληξη όταν και βρέθηκε στο πλατό ο αδελφός του.

Εκείνος δεν έκρυψε, μάλιστα, την βαθιά συγκίνηση για τον αγαπημένο του αδελφό από την πρώτη κιόλας στιγμή στον τηλεοπτικό αέρα. «Τι να λέμε, τι να λέμε. Εγώ ήμουν ο άγγελος του, αυτός που τον μεγάλωσε μέχρι τα 14 του. Να τον πηγαίνω τις βόλτες του, να τον μαθαίνω να τραγουδάει, να οδηγάει, τα πάντα. Όλα μέχρι τα 14 που ήταν μαζί μου γιατί μετά ήρθαμε στην Ελλάδα».

«Ήταν μια τρέλα. Δηλαδή τραγούδαγε τόσο όμορφα αλλά ήταν μικρούλης η φωνή του ψιλή. Πολύ ψιλή φωνή και τσίριζε ελαφρώς. Σωστός ήταν απόλυτα αλλά δεν είχε ωριμάσει η φωνή του».

«Είναι το παιδί μου, δεν είναι μόνο ο αδελφός μου. Είναι σαν παιδί μου. Δεν υπάρχει, μόνο αγάπη έχουμε μεταξύ μας. Τίποτα άλλο δεν είχαμε ποτέ με όλα τα αδέλφια» σημείωσε βουρκωμένος από την συγκίνηση ο αδελφός του Θέμη Αδαμαντίδη, Τάσος στην Ρούλα Κορομηλά και τον Μιχάλη Χατζηγιάννη στην πρεμιέρα για το Σπίτι με το MEGA σε αυτή τη νέα τηλεοπτική χρονιά.