Σπίτι με το MEGA: «Α, ρε μοναξιά» μάς είπαν Πανταζής και Δάντης ανάβοντας φωτιές

Σπίτι με το MEGA

Συγκίνησαν οι δυο καλλιτέχνες στο Σπίτι με το MEGA...

Ένα ξεχωριστό μουσικό πρόγραμμα παρουσίασαν στο Σπίτι με το MEGA με οικοδέσποινα την Ρούλα Κορομηλά, τη νύχτα του Σαββάτου, ο Λευτέρης Πανταζής και ο Χρήστος Δάντης.  Στην πολύ αυτή ενδιαφέρουσα μουσική τους συνύπαρξη, δε, μια στιγμή ξεχώρισε από τις υπόλοιπες. Ο λόγος για το μοναδικό ντουέτο «Α, ρε μοναξιά».

Ο Λευτέρης Πανταζής και ο Χρήστος Δάντης, παλιοί γνώριμοι, ανέβηκαν στη σκηνή της αγαπημένης μουσικής εκπομπής και μας χάρισαν αυτό το ξεχωριστό ντουέτο. Δύο πολύ διαφορετικές φωνές, από τη μία η χαρακτηριστική λαϊκή του Λευτέρη Πανταζή και από την άλλη το ηχόχρωμα – αποτύπωμα του Χρήστου Δάντη, ενώθηκαν σε αυτό το τόσο συγκινητικό κομμάτι.

Όπως άλλωστε τόνισαν και οι δύο στην οικοδέσποινα Ρούλα Κορομηλά, υπάρχει έντονη εκτίμηση και όμορφη χημεία μεταξύ τους. Ο Λευτέρης Πανταζής, πιστός στο λαϊκό τραγούδι και ο Χρήστος Δάντης, ο οποίος έχει πειραματιστεί με πολλά μουσικά είδη χωρίς να χάνει ποτέ τις ροκ καταβολές του, ήρθαν με φόρα στο «Σπίτι με το MEGA» και μέσα από αυτό το δυνατό ντουέτο μας θύμισαν ότι οι ερμηνευτές με μεγάλη πείρα στο τραγούδι, πάντα θα έχουν κάτι καινούριο να μας δώσουν.