Spectre: Το νέο τραγούδι του James Bond ερμηνεύει ο Sam Smith

Ο βραβευμένος με Γκράμι τραγουδιστής ερμηνεύει το τραγούδι των τίτλων στην νέα ταινία του διάσημου κατασκόπου.

 Ο βραβευμένος με Γκράμι τραγουδιστής Σαμ Σμιθ θα ερμηνεύσει το τραγούδι των τίτλων στην επόμενη ταινία του Τζέιμς Μποντ «Spectre»–η πρώτη φορά, από το 1965, που Βρετανός τραγουδιστής ερμηνεύει το τραγούδι των τίτλων σε ταινία του διάσημου κατασκόπου.

Ο τραγουδιστής της επιτυχίας «Stay With Me» συνυπογράφει το μουσικό κομμάτι με τίτλο «Writing's On The Wall» μαζί με τον επίσης βραβευμένο με Γκράμι Τζίμι Νέιπς, με τον οποίο συνεργάστηκε για το άλμπουμ του «In the Lonely Hour» που σημείωσε ρεκόρ πωλήσεων.

Ο τελευταίος σόλο Βρετανός τραγουδιστής που ερμήνευσε τραγούδι των τίτλων για ταινία του Τζέιμς Μποντ ήταν ο Τομ Τζόουνς στο «Thunderball» («Επιχείρηση Κεραυνός»), το 1965.

«Αυτή είναι μία από τις πιο σημαντικές στιγμές της καριέρας μου. Είμαι τόσο ενθουσιασμένος που συμμετέχω σε αυτή την βρετανική παράδοση και προσθέτω το όνομά μου σε μία λίστα με μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα στο μουσικό χώρο από τα οποία έχω εμπνευστεί», αναφέρει ο Σμιθ σε ανακοίνωσή του.

Στην τελευταία ταινία Τζέιμς Μποντ, το ομότιλο τραγούδι «Skyfall» ερμήνευσε η επίσης βραβευμένη με Γκράμι Βρετανή τραγουδίστρια Αντέλ.

Στην ταινία «Spectre» ο Ντάνιελ Κρεγκ θα υποδυθεί για τέταρτη φορά τον διάσημο πράκτορα 007, ενώ σκηνοθέτης της ταινίας θα είναι ο βραβευμένος με Όσκαρ Σαμ Μέντες. Στην ταινία πρωταγωνιστούν επίσης η Μόνικα Μπελούτσι και ο βραβευμένος με Όσκαρ Κριστόφ Βαλτς στον ρόλο του «κακού».

Η ταινία θα βγει στις βρετανικές κινηματογραφικές αίθουσες στις 26 Οκτωβρίου και στις αμερικανικές στις 6 Νοεμβρίου, ενώ το τραγούδι θα κυκλοφορήσει στις 25 Σεπτεμβρίου.