Σώζων Παλαίστρος Χάρος: «Δεν έχω αφοδεύσει δίπλα στην καλύβα» – Κόκαλο η Σκορδά στον αέρα

Σώζων Παλαίστρος Χάρος

«Δεν ήταν δικά μας αυτά τα κόπρανα», λέει ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος.

Τις πρώτες του δηλώσεις, μετά την αποχώρησή του από το Survivor, έκανε ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος στην εκπομπή «Πρωινό μας». Ο ίδιος αναφέρθηκε στον Κωνσταντίνο Βασάλο, αλλά και στα όσα είπε περί… αφόδευσης.

«Είχα προαίσθημα ότι θα φύγω. Η πείνα είναι το μεγαλύτερο εμπόδιο, γι’ αυτό έφαγα εντόσθια σαλαχιού. Όλοι εδώ παριστάνουν κάποιον που δεν είναι, όπως στο παιχνίδι “Μια νύχτα στο Παλέρμο”. Ο Τάκης ροχάλιζε κάθε βράδυ στο αυτί μου και δεν μπορούσα να κοιμηθώ.

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος ήταν προκατειλημμένος μαζί μου. Αν προτιμάει να είναι κοντά με τον Τάκη, καλά κάνει. Ο Τάκης μού είπε να ψηφίσω την Μαριαλένα που είναι κολλητή του», είπε αρχικά ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος.

Ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος είπε στη συνέχεια: «Δεν έχω αφοδεύσει δίπλα στην καλύβα, όπως είπε ο Βασάλος. Για ποιο λόγο να κάνω κάτι τέτοιο; Εμείς, όταν πηγαίνουμε τουαλέτα, είναι… διαφορετική η τουαλέτα μας. Μετά από μέρες εμφανίστηκε ότι αυτή η τουαλέτα, που λες, που ήταν δίπλα στην καλύβα, δεν ήταν δικιά μας γιατί είναι διαφορετικά τα κόπρανα, όταν τα είδαμε».

Κλείνοντας, ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος ανέφερε: «Ο Βασάλος συνέχεια ανάβει φυτιλιές στην ομάδα».