Σου Κου Family: Αντελίνα και Χάρης Βαρθακούρης έκαναν πρεμιέρα με απούσα την Χριστίνα Πολίτη

Σου Κου Family

Όσα είπαν Αντελίνα και Χάρης Βαρθακούρης στην έναρξη του "Σου Κου Family"!

Στις 3 ακριβώς βρέθηκαν στις οθόνες μας η Αντελίνα και ο Χάρης Βαρθακούρης, το μεσημέρι του Σαββάτου, μέσα από το «Σου Κου Family στον ΣΚΑΪ. Το γνωστό ζευγάρι έκανε πρεμιέρα με χαμόγελο και

Στην έναρξη, μάλιστα, της νέας εκπομπής του ΣΚΑΪ, τόσο η Αντελίνα όσο και ο Χάρης Βαρθακούρης σημείωσαν με ενθουσιασμό και χαμόγελο: «Καλησπέρα καλώς μας βρήκατε στο καινούργιο τηλεοπτικό σπιτικό! Σου Κου Family… Mια εκπομπή για το Σαββατοκύριακο. Kαι τι είναι το Σαββατοκύριακο; Είναι οικογένεια, είναι θαλπωρή, είναι αγάπη, είναι αισιοδοξία, είναι χαμόγελο. Όλα αυτά τα συστατικά είναι πολύτιμα για καθέναν από εμάς για να περάσουμε αυτή την περίοδο όμορφα».

Μόλις, δε, το ζευγάρι υποδέχθηκε στο πλατό τους συνεργάτες της εκπομπής, Ποσειδώνα Γιαννόπουλο και Μαρία Αντωνά, η παρουσιάστρια θέλησε να κάνει μια ειδική αναφορά στην απουσία της Χριστίνας Πολίτη από το πλατό. Ειδικότερα, η γνωστή κοσμικογράφος θα απουσιάζει το πρώτο διάστημα από τη νέα εκπομπή «εξαιτίας ενός προσωπικού της θέματος», όπως τόνισε η Αντελίνα Βαρθακούρη, «και συγκεκριμένα της όλης διάστασης που έχει λάβει τις τελευταίες ώρες το θέμα που αφορά στον σύντροφο της, Κώστα Σπυρόπουλο».

Έτσι, λοιπόν, το «Σου Κου Family» είναι πια στον αέρα του ΣΚΑΪ…