Σωτήρης Βασιλείου: «Γι’ αυτό ζητάω 100.000 ευρώ από την Acun Medya για το Top Chef»

Σωτήρης Βασιλείου

"Όταν τα έχεις χάσει όλα, δεν έχεις να χάσεις πλέον κάτι άλλο" τονίζει ο Σωτήρης Βασιλείου.

Στην κάμερα του MEGA Καλημέρα μίλησε την Τετάρτη ο Σωτήρης Βασιλείου, ο οποίος συμμετείχε στο πρόσφατο ριάλιτι του ΣΚΑΪ «Top Chef» και ζητάει μέσω αγωγής 100.000 ευρώ από την εταιρεία παραγωγής. Μάλιστα, ο σεφ εξήγησε τους λόγους για τους οποίους επέλεξε να κινηθεί νομικά εναντίον της Acun Medya.

Ειδικότερα, ο Σωτήρης Βασιλείου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ήμασταν τέσσερις; υποψήφιοι προς αποχώρηση και είχαμε δύο παρασκευές να ετοιμάσουμε για να μας κρίνουν οι σεφ, μια γλυκιά και μια αλμυρή. Από τους τέσσερις ήμουν ο μόνος που δεν δοκιμάστηκε και δεν κρίθηκε ποτέ, στο μονταρισμένο πλάνο, η γλυκιά παρασκευή. Έτσι, λοιπόν, στο μονταρισμένο πλάνο το οποίο δεν υπάρχει και δεν μπορεί να το βρει κάποιος, έχει διαγραφεί και από το κανάλι και από το Youtube, όταν αναλύω τα συστατικά της αλμυρής παρασκευής μου με ρωτάει κάποια στιγμή ο κριτής, «έχεις βάλει και ζάχαρη;». Του απαντάω πως έχω βάλει μισό κουταλάκι του γλυκού και πέφτει ένα πλάνο στο οποίο με δείχνει να βάζω με το σακουλάκι πάνω από μισό κιλό ζάχαρη».

«Όλο αυτό με έχει πραγματικά θίξει, με έχει επηρεάσει πάρα πολύ και επαγγελματικά και ψυχολογικά. Υπήρξαν κάποες συζητήσεις ως προς την αποκατάσταση του ονόματος μου αλλά δεν με ικανοποίησαν. Οπότε αποφασίσαμε να προχωρήσουμε σε αυτή την αγωγή».

«Όταν τα έχεις χάσει όλα, δεν έχεις να χάσεις πλέον κάτι άλλο» συμπλήρωσε ο σεφ και πρώην παίκτης του ριάλιτι μαγειρικής του ΣΚΑΪ. «Εγώ θα είμαι ικανοποιημένος με το ποσό το οποίο ζητάμε στην αγωγή και ίσως μία δημόσια ανάρτηση της εταιρείας που θα επιβεβαιώνει όλα αυτά που λέω».