Σωτήρης Καλυβάτσης: «Υπήρχε δυσκολία στη συνεργασία με τον ΑΝΤ1»

Σωτήρης Καλυβάτσης

Όσα είπε ο Σωτήρης Καλυβάτσης για τον Αντώνη Κανάκη και τον ΑΝΤ1.

Για το τηλεοπτικό διαζύγιο με τον ΑΝΤ1 και τον Αντώνη Κανάκη μίλησε ο Σωτήρης Καλυβάτσης, το πρωί της Τετάρτης, όταν βρέθηκε καλεσμένος της Κατερίνας Καινούργιου στο πλατό της εκπομπής Super Κατερίνα στον Alpha.

Ειδικότερα, ο Σωτήρης Καλυβάτσης εξήγησε πως «παραπεταμένος από κάποιους δεν ένιωσα, όχι. Ότι ίσως υπήρχε μια δυσκολία εδικά με το κανάλι με το οποίο συνεργαζόμασταν, αυτό κάποια στιγμή μπορεί και να το ένιωσα λιγάκι. Δεν είμαι όμως ο άνθρωπος που θα κολλήσω σε τέτοια πράγματα. Έτσι κι αλλιώς εδώ άλλαξα πόλη, ήρθα από την Θεσσαλονίκη στην Αθήνα».

«Δεν νομίζω πως οι Ράδιο Αρβύλα γνώριζαν για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο και αυτό είναι κάτι πολύ προσωπικό. Μου φαίνεται δηλαδή εντελώς κουλό να έχεις αυτή τη συμπεριφορά και να γνώριζαν τι έκανε το προηγούμενο βράδυ. Έχω την αίσθηση και φαντάζομαι ότι δεν γνώριζαν πως έκανε αυτές τις αναρτήσεις στις ιστοσελίδες».

«Από όσο ξέρω και θυμάμαι τον Αντώνη δεν νομίζω ότι θα ανεχόταν κάτι τέτοιο στη συνεργασία του» συμπλήρωσε ο γνωστός ηθοποιός στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του Alpha. «