Σωτήρης Καλυβάτσης: Όσα είπε για τον Πέτρο και την Τζένη…

«Στην Πάτμο έχουμε περάσει λίγες μέρες μαζί...»

Καλεσμένος στο Happy Day ο ηθοποιός Σωτήρης Καλυβάτσης αποκάλυψε πως πήραν ακόμα και εκείνον τηλέφωνο για να μάθουν λεπτομέρειες για τον χωρισμό Πέτρου Κωστόπουλου και Τζένης Μπαλατσινού μιας και ο Σωτήρης Καλυβάτσης βρίσκεται πολλές φορές στις διακοπές του με το ζευγάρι…

 «'Ακουσα, με πήραν και τηλέφωνο να με ρωτήσουν… όχι οι ίδιοι, από κάποια μέσα, με ξυπνήσαν στις 10 το πρωί. Δεν ήξερα, δεν είχα δει και τίποτα. Επειδή ξέρουν ότι είμαστε φίλοι, έχει τύχει δηλαδή και στην Πάτμο έχουμε περάσει λίγες μέρες μαζί, γιατί κάνουν συχνά διακοπές στην Πάτμο, και η Τζένη μου φαίνεται στην Πάτμο είναι τώρα. Για αυτό το λόγο συναντιόμαστε εκεί (επειδή είναι το ησυχαστήριο της όπως λέει η Τζένη) γιατί αλλιώς δε μπορώ αν τους συναντήσω γιατί αλλιώς είναι μές στα WiFi. Για αυτό το λόγο με πήραν και λέω «πλάκα μου κάνετε και να ήξερα θα σας έλεγα κάτι;»

Όσο για τις πρόσφατες φωτογραφίες του Πέτρου και της Τζένης στη Μύκονο μετά τον χωρισμό τους, ο Σωτήρης Καλυβάτσης απάντησε πως «Αφού ισορροπούν οι άνθρωποι μεταξύ τους και περνάνε καλά τώρα πλάκα κάνουμε, δεν μας πέφτει λόγος.»