Σωτήρης Καλυβάτσης: «Με την Υρώ επικοινωνούμε, δεν πιέζει ο ένας τον άλλον, έχουμε κοινές απόψεις»

Σωτήρης Καλυβάτσης

«Απολαμβάνω με έναν τρόπο που μεγαλώνω. Είναι αναπόφευκτο, δεν υπάρχει λόγος να πηγαίνεις κόντρα σε αυτό», είπε ο Σωτήρης Καλυβάτσης.

Συνέντευξη στην εκπομπή «Ελένη» και τη Φωτεινή Λάσπα έδωσε συνέντευξη ο Σωτήρης Καλυβάτσης. Ο ηθοποιός μιλάει για την επιστροφή στην τηλεόραση, αποκαλύπτει ότι απολαμβάνει να μεγαλώνει, αλλά και ότι με την Υρώ Λούπη δεν τους αρέσει ο γάμος.

«Παλαιοτέρα με έβλεπα σε δουλειές μου και ντρεπόμουν, το έχω ξεπεράσει αυτό σιγά σιγά. Μάλλον γιατί θα έχω βελτιωθεί. Στην εκπομπή “Θα φας καλά” θα συστήνω στον κόσμο κάποια μαγαζιά, το φαγητό τους αλλά και τους ανθρώπους πίσω από αυτά.

Η παράσταση “Άντρες με τα όλα τους” πήγε πολύ καλά, θα κάνουμε περιοδεία το καλοκαίρι και το χειμώνα θα συνεχίσουμε στο θέατρο ”Βέμπο”. Χάνεται η αλήθεια στα social media. Τους φίλους μου θέλω να τους αγγίζω, δεν μπορώ να σκέφτομαι ότι δεν θα τους έχω αν κοπεί το ρεύμα», είπε αρχικά ο Σωτήρης Καλυβάτσης.

Ο Σωτήρης Καλυβάτσης είπε στη συνέχεια για τη σχέση του με την Υρώ Λούπη: «Με την Υρώ επικοινωνούμε, δεν πιέζει ο ένας τον άλλον, έχουμε κοινές απόψεις όπως ότι δεν μας αρέσει ο γάμος και τα παιδιά. Απολαμβάνω με έναν τρόπο που μεγαλώνω. Είναι αναπόφευκτο, δεν υπάρχει λόγος να πηγαίνεις κόντρα σε αυτό».