Σωτήρης Καλυβάτσης για Παύλο Χαϊκάλη: «Να το λύσουμε γιατί έχω βομβαρδιστεί από ερωτήσεις»

Σωτήρης Καλυβάτσης

O Σωτήρης Καλυβάτσης ξεκαθαρίζει το τοπίο για το φιλμ "Καρδίτσα forever".

Καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής Super Κατερίνα βρέθηκε ο Σωτήρης Καλυβάτσης, το πρωί της Τετάρτης, με αφορμή τη νέα θεατρική παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί. Μέσα σε όλα, όμως, αναφέρθηκε στην επερχόμενη αντικατάσταση που θα κάνει στον Παύλο Χαϊκάλη για την προβολή της ταινίας «Καρδίτσα forever» στην τηλεόραση.

Πιο συγκεκριμένα, ο Σωτήρης Καλυβάτσης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «για να το λύσουμε το θέμα γιατί έχω βομβαρδιστεί με ερωτήσει μετά από αυτό που είπε ο Τάσος Κωστής. Έχει γίνει λίγο τουρλου. Προς το παρόν μια πρόταση έχω ουσιαστικά από τον κ. Μαρκίδη, από την παραγωγή και τον σκηνοθέτη της ταινίας, για να συμμετάσχω στην μεταφορά που θα γίνει από την κινηματογραφική ταινία σε τηλεταινία. Θέλει να την μεγαλώσει. Δεν θα ξαναγυριστεί ολόκληρη, αλλά κάποια κομμάτια της».

«Από ότι αντιλαμβάνομαι σιγά σιγά αυτά τα κομμάτια έχουν να κάνουν και με τον ρόλο του κ. Χαϊκάλη. Καταλαβαίνω πως θα κάνω τον ρόλο του, αλλά ακόμα δεν έχω τα κείμενα στα χέρια μου. Αυτό που στην ουσία μου εξήγησε ο κ. Μαρκίδης είναι πως η ταινία σαν ιδιοκτησία έχει να κάνει με την παραγωγό εταιρία και τον σκηνοθέτη που μπορούν να την κόψουν, να την ράψουν, να την μακρύνουν και να βάλει περισσότερες σκηνές. Εγώ δέχθηκα σαν ηθοποιός μια πρόταση».

«Επειδή όμως η ταινία γυρίστηκε και παίχτηκε στον κινηματογράφο, αν δεν κάνω λάθος έχει πληρωθεί ο κ. Χαϊκάλης. Όταν θα ξαναπαίζεται στο εξής, όπως καταλαβαίνω, θα προβάλλεται με κάποιες επιπλέον σκηνές και χωρίς τον κ. Χαϊκάλη σε μορφή τηλεταινίας» συμπλήρωσε ο Σωτήρης Καλυβάτσης στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha.