Σωτήρης Καλυβάτσης για Μάνο Παπαγιάννη: «Δεν είναι ούτε για σχολιασμό, θα τα πούμε σε 1-2 χρόνια»

Σωτήρης Καλυβάτσης

"Ήταν ένας αγώνας που έδωσε η κυρία Παυλίδου, δικαιώθηκε. Ήμουν στο πλευρό της αλήθειας, όχι της Σοφίας" δηλώνει ο Σωτήρης Καλυβάτσης

Ο Σωτήρης Καλυβάτσης έδωσε τη δική του απάντηση στον Μάνο Παπαγιάννη, λίγα 24ωρα μετά την εκδίκαση της πολυσυζητημένης υπόθεσης με τη Σοφία Παυλίδου. Τον ηθοποιό εντόπισε η κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και ο δημοσιογράφος Αλέξης Μπαρτζώκας.

«Δεν είναι ούτε για σχολιασμό. Ότι κάναμε δηλαδή ολόκληρη σκευωρία εναντίον του προκειμένου να πάρω εγώ τον ρόλο στην παράσταση στο θέατρο Χυτήριο. Εσείς τι λέτε να ισχύουν;» σχολιάζει ο Σωτήρης Καλυβάτσης, ενώ απαντά και στους ισχυρισμούς του Βασίλη Γκουρούση, λέγοντας: «Όλα αυτά είναι στη σφαίρα της φαντασίας».

Πώς βίωσε ο ίδιος την εκδίκαση της υπόθεσης και τι είπε στη Σοφία Παυλίδου αμέσως μετά τη δίκη; «Ήμασταν μαζί στο δικαστήριο. Όταν βγήκαμε υπήρχε μία γενικότερη συγκίνηση, μία ικανοποίηση για αυτή τη δικαίωση. Εγώ δεν έχω να αισθανθώ κάτι. Ήταν ένας αγώνας που έδωσε η κυρία Παυλίδου, δικαιώθηκε. Ήμουν στο πλευρό της αλήθειας, όχι της Σοφίας».

«Το μήνυμα ουσιαστικά είναι ότι οποιοσδήποτε, άντρας ή γυναίκα, με οποιονδήποτε τρόπο αισθάνεται καταπίεση και κακοποίηση πρέπει όσο πιο γρήγορα μπορεί να βρίσκει τη δύναμη να το καταγγέλλει και να μην χάνει την πίστη του. Αν είναι αυτή η αλήθεια, αργά ή γρήγορα θα δικαιωθεί», κατέληξε ο Σωτήρης Καλυβάτσης, ενώ για την άσκηση της έφεσης από την πλευρά του Μάνου Παπαγιάννη σημειώνει: «Θα τα πούμε λοιπόν σε 1-2 χρόνια, αν υπάρξει ποτέ αυτή η έφεση».